![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#161 | |
|
ford::average
![]() Imię: Darek
Model: Galaxy Titanium
Silnik: 2.0 TDCi 163bhp
Rocznik: 2014
|
Panowie jesli ktos znajdzie cos ciekawego i chcial by kupic z ebay.co.uk a wysylka tylko do UK to chetnie sluze pomoca wystarczy tylko doliczyc 5 funtow na wysylke listem poleconym ( special delivery )
Cytat:
[IMG]Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/IMG] Ostatnio edytowane przez Marek ; 21-04-2012 o 08:39 Powód: Regulamin pkt.21 |
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 14-02-2012
Model: ford c-max
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
|
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Fusion Titanium, bliss, lane assist. FDL, TSR, Sync3
Silnik: 2.0 EB 240 km
Rocznik: 2013
|
[QUOTE
Tak podejdzie tylko cena jakas wysoka na allegro były po około 300zł Ostatnio edytowane przez Marek ; 21-04-2012 o 08:35 Powód: Na forum nie cytujemy całych poprzedzających postów |
|
|
|
|
|
#164 |
|
|
ok bo w serwisia powiedzieli mi zw musi byc spacjalna płyta za ok 1090 zł. o numerze 1690842
znalazłem jeszcze taką z chorwacją tylko nie wiem jakie jest pokrycie poszczególnych państw??? i czy będzie chodzić e moim c-max [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Marek ; 21-04-2012 o 08:39 Powód: Regulamin pkt.21 |
|
|
|
|
|
#165 |
|
|
[QUO
Ja mam dokladnie taka sama karte do mojego fx-a ( zdjecie ponizej ) i hula naprawde super goraco polecam pokrycie rewelacja zadnych problemow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zadnej plyty nie potrzebowalem jedynie w ustawieniach jako zrodlo nawigacji podalem karte sd i hula az milo, natomiast co do karty z 2011 za blisko 150 euro to nie polecam, czytalem nawet tu na forum ale i nie tylko ze nie warto , za taka spora kase zadnej rewelacji nie ma w porownaniu do roku 2010 poza cena oczywiscie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ------------------- Ostatnio edytowane przez Marek ; 21-04-2012 o 08:38 Powód: Na forum nie cytujemy całych poprzedzających postów |
|
|
|
|
|
#166 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#167 | ||
|
|
Cytat:
Karte kupiłem na ebay UK za £19 ( uzywana ) , mieszkam na stale w UK i tu pokrycie jest perfekt, jechałem kilka tygodni temu do Polski i bylem bardzo zadowolony, zabrałem sobie tak na wszelki wypadek tomtom-a ale okazal sie calkowicie zbyteczny, w Polsce mieszkam w małym miasteczku Boguszow-Gorce i fx zabral mnie spod mojego domu w UK do domu w PL bez żadnych problemow. Jesli chodzi o BT to fachowcem nie jestem ale ktos tu na forum juz pisal ze modul BT jak i VC nie jest czescia fx-a tylko to osobne elementy wiec nie wydaje mi sie aby ich brak mial jakis wplyw, po prostu funkcje te nie beda funkcjonowac skoro twoje auto nie jest w te moduly wyposazone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Jak kto chce to moze sobie sprawdzic , link podany w poscie ponizej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chocby ta karta : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Gosciu nawet pisze ze ma ich 5 sztuk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Marek ; 21-04-2012 o 08:38 Powód: Regulamin pkt.21 |
||
|
|
|
|
|
#168 |
|
|
ok czyli rozumiem ze nie ma znaczenia w jakim samochodzie jest montowany fx i te karty odpalą w c-max?
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: C-MAX
Silnik: 1,8 tcdi
|
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Jest taka wersja FX-a, do której można podłączyć kamerę cofania - jednak rzadko spotykana. Szczegóły odnośnie poszczególnych wersji (z kamerą są wersje 8V4T-18K931-BA, 9V4T-18K931-BA i BV4T-18K931-BB) do znalezienia tutaj (wbrew nazwie pliku nie dotyczy tylko Kugi - informacje prawdziwe dla wszystkich samochodów wyposażonych w poszczególne nawigacje):
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wersje z możliwością podłączenia kamery mają z tyłu drugie złącze FAKRA (do podłączenia sygnału z kamery) powyżej złącza FAKRA anteny GPS. Wersje pozwalające na podłaczenie kamery zawsze miały kamerę (przy fabrycznej instalacji). Wersje nabyte na szrotach albo eBayu trzeba sprawdzić (trzeba mieć na prawdę dużo szczęścia aby trafić na taką wersję).
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 07-03-2012 o 10:54 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , ford , mp3 , nawigacja |
|
|