![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1701 |
|
ford::expert
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk IV
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2010
|
Jakie są najstraszniejsze słowa w ustach fizyka jądrowego??
- Oops!! :-)
|
|
|
#1702 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: ford focus kombi mk1
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2004
|
|
|
|
|
|
|
#1703 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-12-2007
Model: Ford Fiesta √ι-ק
Silnik: 1753 ccm Diesel + 6 turbosprężarek i klacz ;-D
Rocznik: 1997
|
|
|
|
#1704 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MKII FL kombi SilverX
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2009
|
- Tatusiu, czy ja jestem adoptowany?
- Byłeś. Ale cię oddali. - Co może być gorszego od kamyczka w bucie? - Ziarenko piasku w prezerwatywie. Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Modlitwa kobiety przed posiłkiem: "I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki!" Dlaczego huragany dostają imiona kobiet? - Bo najpierw są cieple i wilgotne, a później zabierają domy i samochody. Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, na wstępie pragnę zaznaczyć, że jestem jeszcze dziewicą - A to się świetnie składa, bo ja właśnie jestem lekarzem pierwszego kontaktu. Dzwoni telefon. Mąż mówi do zony: - Jak do mnie to powiedz, ze nie ma mnie w domu. Zona odbiera i mówi: - Mąż jest w domu... Mąż: - Czemu tak powiedziałaś, przecież mówiłem?!? - Bo to był telefon do mnie! - odpowiada zona. Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką: - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale. - ach, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę: - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo już mnie w****ia! Kobiety dochowują tajemnic, grupowo, po 20-30 osób. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle? Adam i Ewa spacerują po raju: - Adam, kochasz mnie? - A kogo mam kochać... Przeciętna amerykańska kobieta ma wymiary 90-60-90... ... ... ... ... w calach. Gra wstępna jest bez sensu! To tak jakby trąbić przez 15 minut przed wjazdem do garażu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlaczego panny są szczuplejsze od mężatek? Bo panna wraca do domu, patrzy, co ma w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki. Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów? O: Dupa na boku. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dialog: - Ożenisz się ze mną? - Nie! - To złaź! Kolega dzwoni do kolegi: - Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy się!!! - Ładne??? - Wypijemy, będzie ok... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#1705 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-01-2009
Model: Mondeo MK2
Silnik: 2.5 v6
Rocznik: 1999
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Czyżby było ślisko ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#1706 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1707 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
Nie wieksze niz u nas, tylko dla nich snieg to ewenement, wiec sa kompletnie nie przygotowani - samochod (chocby) i oni sami (umiejetnosci).
|
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1709 |
|
|
Taki pies to zbawienie losu jak golniesz sobie kilka piwek a trzeba autem wracać do domu najwyżej mandat za prowadzenie auta bez uprawnien a prawka nie zabiorą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
|
#1710 |
|
|
Znalazłem coś takiego w necie i mnie rozbawiło strasznie wiec dziele sie tym z wami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| dowcipy , kawały |
|
|