Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|dolnośląska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 07-04-2011, 22:42   #171
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Regularne spotkania we Wrocławiu

sovik a Ty czemu do nas nie dołączasz na spoty co? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 07-04-2011 o 22:44
metmusic jest offline  
Stary 07-04-2011, 22:59   #172
sovik 90 mk3 1,1 i
ford::beginner

Model: fiesta mk3
Silnik: 1,1 m.wtrysk
Rocznik: 1990

dzisiaj nie mogłem bo przygotowywalem moją turbodziure na wycieczke , w sobote mam zawody wędkarski a fiesta cały czas sprawia mi niespodzianki , dzisiaj troche zadymiło z pod maski bo osłona przegubu spadła ta przy skrzyni i waliło smarem na katalizator, ale są też plusy mam nowa tapicerke z wersji GHIA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za tydzien bede Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sovik 90 mk3 1,1 i jest offline  
Stary 07-04-2011, 22:59   #173
pawelpurc

Przyszłościowo, typu czerwiec-lipiec, gdzie już będzie fajna pogoda proponowałbym Kobylą Górę

plusy :
-pole namiotowe
-domki
-duuzo miejsca
-boisko do pilki plazowej
-strzelnica
-kilka barów
-kajaki, rowerki
-jeziorko z plaża (nawet daje rade)
-malo komarów, bo drzewa iglaste
-60km od Wroclawia, trasa dobra bo na Oleśnice, potem jej obwodnica i może 20km na oko droga z jednym pasem ruchu

minusy :
-jezioro srednio czyste, ale ryby są !

Stary 07-04-2011, 23:02   #174
sovik 90 mk3 1,1 i
ford::beginner

Model: fiesta mk3
Silnik: 1,1 m.wtrysk
Rocznik: 1990

jak ryby są to ja sie na to pisze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sovik 90 mk3 1,1 i jest offline  
Stary 07-04-2011, 23:15   #175
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998

Cytat:
Napisał pawelpurc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyszłościowo, typu czerwiec-lipiec, gdzie już będzie fajna pogoda proponowałbym Kobylą Górę

plusy :
-pole namiotowe
-domki
-duuzo miejsca
-boisko do pilki plazowej
-strzelnica
-kilka barów
-kajaki, rowerki
-jeziorko z plaża (nawet daje rade)
-malo komarów, bo drzewa iglaste
-60km od Wroclawia, trasa dobra bo na Oleśnice, potem jej obwodnica i może 20km na oko droga z jednym pasem ruchu

minusy :
-jezioro srednio czyste, ale ryby są !
Kobyla Górę znam z doświadczenia i jedyny minus to samo jezioro, ale tak jest spoko...moja propozycja to Wilczyn Leśny- tam wędkuje często, domki w lesie, cisza spokój, jakaś lokalna potupaja jestGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....najwiekszy plus....15km od Wrocławia w kierunku Obornik Śl.
AdamJ. jest offline  
Stary 07-04-2011, 23:16   #176
metmusic

Cytat:
Napisał pawelpurc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
proponowałbym Kobylą Górę
Myślę, że takich miejsc jest masa i nie starczy nam czasu na realizację wszystkich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale ja na każdy piszę się jak tylko czas i portfel pozwolą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał vladmir71 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
lokalna potupaja
Chętnie przyjmę widły w plecy od lokalnych "potupajowiczów" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 07-04-2011, 23:17   #177
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998

My tu gadu gadu, a jesteśmy po spociku...i czas polecieć z nową listą na przyszły tydzień.

Lista chętnych na spot 14.04.2011..miejsce spotkania: owiane tajemnicą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. vladmir71
2.
AdamJ. jest offline  
Stary 07-04-2011, 23:23   #178
metmusic

Ja mam propozycję niestety ma ogromny minus - 350 km od Wrocka.
Mam duży 2 piętrowy dom z dużą działką między Łodzią, a Warszawą - generalnie stoi pusty przez cały rok i przyjeżdżam tam czasem spotkać się z rodziną z Warszawy, która też ma tam domy "letniskowe" na sąsiednich działkach.
Generalnie to jest miejsce na 2-3 dniowy wypad - siedzenie przy ognisku i grillu od rana do rana i powrót (w okolicy mało atrakcji) - same lasy, ewentualnie basen w sąsiednich Skierniewicach albo wpier... na stacji kolejowej od lokalnych karateków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz wybieram się tam właśnie na majówkę odkurzyć dom i połatać dach bo pewnie przez zimę jak zwykle nowa dziura się zrobiła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Lista chętnych na spot 14.04.2011..miejsce spotkania: owiane tajemnicą
1. vladmir71
2. metmusic
3.
Stary 07-04-2011, 23:30   #179
pawelpurc

1. vladmir71
2. metmusic
3. pawelpurc

Stary 07-04-2011, 23:33   #180
metmusic

A tu kilka fotek tej mojej chałupki. Jak będzie wola to zapraszam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tam już kiedyś rodzinka robiła zloty motocyklowe ;]
To jest działka 50x50m ogrodzona szczelnym żywopłotem także można się dobrze zbunkrować z piwkiem, kiełbaską, grillem (a w zasadzie rożen tam mamy) i ogniskiem na 5m Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Spać jest gdzie bo jest 5 pokoi + sporo miejsca na namioty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko ta odległość od wroca :/... dlatego jestem tam dość żadko i chałupa umiera śmiercią naturalną jak się nie używa...

1. vladmir71
2. metmusic
3. pawelpurc
4.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg P9130042.jpg (100.5 KB, 13 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg P9130065.jpg (100.7 KB, 13 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg P9130070.jpg (99.1 KB, 12 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg P9130075.jpg (101.9 KB, 12 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 07-04-2011 o 23:38
metmusic jest offline  
Zamknięty Temat

Zasady postowania