![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1811 | |
ford::amateur
![]() Imię: R
Model: AR
Silnik: 1.4
Rocznik: 2014
|
![]() Cytat:
jeżdzę od 2 miesięcy na 19 i twardość jest ok. nie przeszkadza nikomu. podbijanie dźwięku w trybie sport i torowym jest głośne, na rodzinne wypady za głośne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale w normalnym całkiem ok się jeździ. Mały (2,5 roku) zasypia mi szybciej niż w poprzednim bardziej cichym samochodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po ustabilizowaniu prędkości dźwięk z głośnika jest jeszcze mnie słyszalny. pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
![]()
Dzieci dobrze zasypiają w hałasie, np. suszarki, okapu lub... focusa. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | |
ford::average
![]() Imię: Daniel
Model: Focus Active 1,5 EB
Silnik: 1,5 EB 150KM
Rocznik: 2019
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 | |
![]() Zarejestrowany: 26-10-2018
Model: Focus MK4 Kombi ST-Line
Silnik: 1.5 182 KM @ 222 KM
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: Focus Activ Kombi
Silnik: Benzyna 1.5 150KM A8
Rocznik: 2020
|
![]()
Powiedzcie mi, czy to jest normalne że pod maską się tak brudzi od jeżdżenia w deszczowe dni? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-08-2006
Model: Focus MK4
Silnik: 2.0 EcoBlue + A8
Rocznik: 2018
|
![]()
nie masz za wysoko ustawionej maski? Otwiera się bez problemu?
U mnie reflektory są od góry trochę brudne, ale nie aż tak :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: Focus Activ Kombi
Silnik: Benzyna 1.5 150KM A8
Rocznik: 2020
|
![]()
Otwiera się ok. Poniżej jeszcze zdjęcia przestrzeszni między klapa a refrektorem i bliżej przedniej szyby. Wydaje się że jest ok. Pomyślałem że może jakaś uszczelka powinna być przyklejona na reflektor... Wiem głupie ale mnie to dziwi że tak się głęboki brudzibpod maską. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
![]() Imię: Rafał
Model: focus vignale
Silnik: 1.5 ecoblue
|
![]()
Witam. Czy Możecie mnie oświecić, gdzie znajdują się odpływy podszybia w mk4? Rozebrałem dzisiaj boczne zaślepki i znalazłem pod nimi tylko wygłuszeniowe maty. Co dziwne, są one suche a ostatnie dwa dni solidnie lało.Załączam zdjęcia. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
|
![]()
Polej trochę wody/płynu na podszybie, zobaczysz. Odpływy są na bokach, niewiele niżej niż samo podszybie. Woda odpływa m.in. przez taki plastikowy użebrowany pionowo element.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1820 | |
![]() Zarejestrowany: 28-05-2019
|
![]() Cytat:
Coś nie tak. U mnie czysto po 20k km. Ostatnio edytowane przez 77pawelkrz ; 25-02-2021 o 18:16 |
|
![]() |
![]() |