![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1831 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: S-Max
Silnik: 2.0 Benzyna
Rocznik: 2007
|
Ciężko powiedziec czy byla w naprawie i jaka byla jej przeszlosc bo kupilem samo radio bez karty sd z mapami, bez anteny gps i niespolszczona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zobaczymy czy uda mi sie jutro do pracy dojechać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#1832 |
|
|
Jestem juz po podłączeniu travelpilota.
Jestem zachwycony i usatysfakcjonowany zmianą, nie spodziewałem się, ze będzie aż tak dobrze. Przez 3 lata testowałem juz chińskie radio na androidzie oraz markowego Pioneera AVH-X2800BT, ale za każdym razem w koncu wracałem do oryginalnego owalnego Sony z powodu braku komunikacji z conversem oraz jakości dźwięku, ktory nie był satysfakcjonujacy nawet na Pioneerze, nie wspominając juz o chiniolu. Przeczytałem tutaj jakas opinie jednego z uzytkownikow, ze podobno travelpilot gra słabiej od Sony. W moim odczucu blaupunkt gra nawet lepiej od Sony! Zarówno na FM jak i na innych źródłach, basy sa bardziej soczyste, aniżeli w Soniaczu nawet po regulacji. Nigdy nie bralem pod uwagę zmiany na travelpilota, a jednak najprostrze rozwiązanie okazało sie najlepsze, jest wspolpraca z conversem, świetny dzwiek na oryginalnych glosnikach i do tego po wlozeniu karty sdhc 16gb z bomby ją odczytało! Czyli to na czym mi bardzo zależało. Teraz jeszcze pytanie. Rozumiem, ze nie ma możliwości przegladania zawartosci karty pamiecie czyli mp3 i katalogow z poziomu conversa? Ale czy jest mozliwosc, aby nazwy odtwarzanych piosenek z karty sd były widoczne na conversie? Obecnie odtwarzajac z kart jest brak informacji i wyswietla się tylko menu na conversie. Pozdrowka travelpilociarze! |
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#1834 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Na dobry początek zajrzałbym do biuletynu forda i sprawdził,czy radyjko mieści się w datach produkcji wadliwych egzemplarzy podanych przez forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control Ostatnio edytowane przez mm32 ; 03-08-2018 o 20:41 |
|
|
|
|
|
|
#1835 |
|
|
No dobra, a jest jakis sposób, żeby to sprawdzić? Po za wsadzeniem radia do lodówki? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1836 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#1837 | |
|
|
Cytat:
Teraz z innej beczki, w trybie wyłączonego radia w prawym górnym rogu jest taka plama jakby, ale tylko w trybie wylaczonego radia, gdy jest włączone to jest normalnie. Czy to jakis błąd oprogramowania czy początki czegoś złego? |
|
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#1839 |
|
|
Chłopaki bo nie umie znaleźć w tym temacie informacji - gdzie znajdę informacje o dacie produkcji radia?
|
|
|
|
|
|
#1840 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Na zewnętrznej obudowie.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , ford , mp3 , nawigacja |
|
|