![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#181 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 22-08-2004
|
A ja byłem w Gdańsku na Jarmarku Dominikańskim i znalazłęm to
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 24-07-2005
|
no to jazdaaa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#183 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
goral, nie mów że to Ford,i tak nie uwierzę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 24-07-2005
|
Jasiu na lekcji strzelił z torebki po cukrze w wyniku czego nauczycielka wystraszyła się i zemdlała. Wezwano dyrektora i po ocuceniu nauczycielki Jasiu usłyszał:
- Jutro do szkoły przyjdziesz z ojcem. Nazajutrz Jasiu i jego ojciec rozmawiają z nauczycielką. - Pana syn zachował się wczoraj skandalicznie, strzelił z torebki po cukrze, i tak się wystraszyłam, że zemdlałam. - Paaaani, to jeszcze nic! - odpowiada ojciec Jasia - Kiedyś posuwam sobie spokojnie kozę za obórką, a ten szczeniak jak nie wystrzeli z worka po cemencie - to mi w rękach ino rogi zostały. Idzie zajac lasem i wrzeszczy: - Przelecialem lwice!... Spotyka wilka: - Zajac, zamknij pysk, chcesz zeby lew uslyszal? Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy. Zajac wzruszyl ramionami i drze pysk dalej. - Wydymalem lwice! Wydymałem lwice! Spotyka niedzwiedzia: - Zajac, zamknij sie bo lew uslyszy! I wszyscy bedziemy mieli przechlapane, jak sie wkurzy! A i tak nikt Ci nie wierzy. Zajac idzie dalej i drze sie: - Przelecialem lwice! Przelecialem lwice!Przelecialem lwi... Nagle zobaczyl lwa. Ten wkurzony dawaj za zajacem, goni, goni. Zajac wskoczyl w wydrążomy stary pień. Lew za nim, ale utknal. Utknal tak, ze tylko tylek mu wystaje, leb jest w srodku. Zajac stanal, podszedl z tylu do lwa,rozejrzal sie wokol, rozpina rozporek i mowi: - W to juz ****a nikt mi nie uwierzy! Z listu zakochanego do kochanki: ...jedną ręką trzymam Twoją fotografię, a drugą ręką myślę o Tobie... Przedstawienie "Romeo i Julia" Julia umiera, Romeo pada na kolana i mówi: -Co mam robić, co mam robić??? Głos z widowni: -Pierdol póki ciepła!!! Jezus poprosil Boga, zeby dal mu odwiedzic ludzi na ziemi. Kiedy Bóg sie zgodzil, Jezus idac sciezka spotkal jaraczy trawy. - Chlopaki, chcialbym wam cos powiedziec! - Dobra koles, ale najpierw zapal z nami. I tak po paru minutach Jezus sciagnal kilka machów... - No i co fajnie? Co miales nam powiedziec? - Chlopaki, jestem Jezus Chrystus - I o to wlasnie chodzilo!
|
|
|
#185 |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 Zetec
Rocznik: 1995
|
Żona przychodzi do domu i szczebiota do męża:
- Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar! Mąż: - Taaa... Poszczęściło Ci się. Po paru dniach żona znowu mówi: - Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar! Mąż kręci głową z podziwem: - Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale Szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkladam wczoraj reke pod poduszke, wyciągam bokserki, przymierzam - i qrw... nie moj rozmiar!!!!!!
|
|
|
#186 |
|
Model: Mondeo MKII
Silnik: 1.6 16V + LPG STAG300
Rocznik: 1997
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.DD
|
|
|
#187 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-04-2005
Model: Peugeot 407
Silnik: 2,0 HDI
Rocznik: 2005
|
>> Kobieta na łożu śmierci dyktuje testament:
>> - Proszę, aby moje zwłoki poddano kremacji, a prochy rozsypano na >> parkingu >> restauracji McDonalds... >> - Dlaczego?! - dziwi się notariusz. >> - Chcę mieć pewność, że co niedziela dzieci będą odwiedzały moje >> miejsce wiecznego spoczynku. >> >> >> W restauracji rodzina posila się promocyjnym obiadem. Zostaje sporo >> resztek i ojciec prosi kelnera: >> - Czy może pan nam zapakować te resztki? Wzielibyśmy dla pieska... >> - Hurrra!!! - krzyczą dzieci. - Będziemy mieć pieska..! >> >> - Halo ? >> - Cześć maleńka, tu tatuś, daj mi mamusie >> - Tatusiu, mamusia jest na górze w sypialni z wujkiem Frankiem >> po dłuższej chwili milczenia: >> - ależ córeczko, nie masz żadnego wujka Franka ! >> - nieprawda ! mam ! i jest teraz z mamusią w sypialni ! >> - Ok, no cóż....posłuchaj uważnie, chce żebyż cos dla mnie zrobiła. >> Dobrze? >> - Dobrze tatusiu >> - to idź na góre do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata >> właśnie parkuje przed domem... >> .. kilka minut później : >> - już zrobiłam >> - i co się stało ? >> - mama bardzo się przestraszyła, wyskoczyła z łóżka bez ubrania i >> zaczęła biegać po pokoju i krzyczeć, a potem potknęła się o dywan i > wypadła >> przez okno i leżyy nieżywa. >> - Boże, a wujek Franek ? >> - on tez wyskoczył z łóżkaka bez ubrania i krzyczał i w końcu >> wyskoczył przez okno, to z drugiej strony i wskoczył do basenu. Ale > tatusiu, >> tam nie >> było wody, miałeś napełnić go w zeszłym tygodniu i zapomniałeś. No i >> wujek upadłna dno i też jest nieżywy. >> ..baaardzo długa chwila ciszy, aż wreszcie : >> - hm mmm, basen mówisz ? a czy to numer 555-67-89 ????
|
|
|
#188 |
|
Model: Mondeo MKII
Silnik: 1.6 16V + LPG STAG300
Rocznik: 1997
|
Idzie trzech wariatów po torach kolejowych
Mówi pierwszy - O jakie te schody płaskie Mówi drugi - O jaka ta poręcz niska Mówi trzeci - Nie przejmujcie się winda już jedzie! *********************************** Sasza po slubie przyjeżdża do Ojca! O: Nu i szto Sasza, poruchal? S: Niet! O: Paczemu? S: Nie wchodit! O: Kak nie wchodit? Maslil? S: Niet. O: No to paproboj! Po tygodniu przyjeżdża Sasza do Ojca. O: Nu i szto Sasza, poruchal? S: Niet. O: Paczemu? S: Nie wchodit! O: Kak nie wchodit? Maslil? S: Da maslil! O: Slinil? S: Niet. O: No to paproboj! Po tygodniu przyjechał Sasza do Ojca. O: Nu i szto Sasza, poruchal? S: Niet. O: Paczemu? S: Nie wchodit! O: Kak nie wchodit? Maslil? S: Da maslil! O: Slinil? S: Da slinil! O: A w sloj z tawotam wkladal? S: Niet. O: No to paproboj! Po tygodniu przyjeżdża Sasza do Ojca. O: Nu i szto Sasza, poruchal? S: Niet. O: Paczemu? S: Nie wchodit! O: Kak nie wchodit? Maslil? S: Da maslil! O: Slinil? S: Da slinil! O: A w sloj z tawotam wkladal? S: NIE WCHODIT !!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) ************************ Wojska Rosyjskie mają stacjonować obok wojsk ONZ. Dowódca wojsk rosyjskich mówi do żołnierzy: - Francuzi wymieniają bieliznę co tydzień. Anglicy wymieniają bieliznę co trzy dni. Amerykanie wymieniają bieliznę co dwa dni. Wy będziecie wymieniać codziennie. Po chwili dodaje: - A kto z kim będzie zmieniać, to już sami sobie ustalicie. **********************
|
|
|
#189 |
|
|
W związku z epidemią ptasiej grypy, ZUS informuje, iż Narodowy
Fundusz Zdrowia nie posiada środków na leczenie. Wobec powyższego prosimy nie brać ptaszków do buzi.... ***************** Niedźwiadek kupił motorek. Zadowolony jedzie przez las i spotkał zajączka. Pyta się: - Ty zając chcesz się przejechać ? - No pewnie. - To wsiadaj. Jadą przez las 40 na godzinę, 50, 60. Nagle niedźwiadek poczuł mocny ucisk i mokro. Pyta się: - Ty zając, zlałeś się ze strachu ? Na to zajączek ze spuszczona głową. - Tak, zlałem się. Jechałeś bardzo szybko i się bałem. Zając postanowił się odegrać. Zapożyczył się i kupił szybszy motorek. Szukał niedźwiadka. W końcu szczęliwy znalazł. I pyta się: - Ty niedźwiedź chcesz się przejechać ? - No pewnie. Jadą przez las 40 na godzinę 50, 60, 70, 80. Nagle zajączek poczuł mocny ucisk i mokro. Szczęliwy pyta się niedźwiadka: - Ty niedźwiedź, zlałeś się ze strachu ? Na to niedźwiadek ze spuszczoną głową: - Tak, zlałem się. Jechałeś bardzo szybko i się bałem. Zając szczęliwy odpowiada. - No to się zaraz zesrasz, bo nie mogę dosięgnąć do hamulca. ************* Nowy Jork, Central Park. Małą dziewczynkę atakuje pitbull. Podbiega młody mężczyzna i unieszkodliwia psa. Obserwujący całe zajście policjant podchodzi i mówi: - Jest pan bohaterem. W jutrzejszych gazetach napiszą: Nowojorczyk uratował życie dziecku! - Ale ja nie jestem z Nowego Jorku... - Nie szkodzi, będzie: Bohaterski Amerykanin uratował dziecko! - Ale ja nie jestem z Ameryki... - To skąd pan jest?! - Z Palestyny. Nazajutrz w gazetach napisano: Islamski terrorysta zamordował amerykanskiego psa. |
|
|
|
#190 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-05-2005
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pomylilo mi sie przeniescie to do smiesznych linków sorry
|
![]() |
| Tagi |
| dowcipy , kawały |
|
|