![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#181 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-06-2006
Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
|
elo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sluchajcie mam pytanko male... nie macie moze na sprzedaz felg najlepiej z oponkami zimowymi? felgi 14 lub 15... bo niestety 3 dni temu miaelm mala kolizje :/ ehh... moze odrazu sie zapytam czy nie ma ktos wahacza prawego na sprzedaz i drazka kierowniczego?? bo przez jakiegos palanta ktory nie trzymal sie swojego pasa tylko zjechal przy skrecie na zewnetrzny a jechal wewnetrznym :/ zeppchnal mnie do kraweznika i wybralem kraweznik a nie jego :/ tylko niestety koles zwial a ja umerow nie zdarzylem zapisac :/ wrrr... no i narazony na koszty teraz jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo polegla mi felga przednia prawa :/ i musze ja dac do regeneracji wiec moze mi odrazu powiecie tez gdzie regeneruja tanio felgi? no i do tego tylna opne tez zalatwilem :/ bo mam bombel z boku :/ druty popekaly jak przez kraweznik przeskoczyla :/ wiec teraz koszta troche sa :/ wiec narazie wole kupic 4 felgi stalowe z zimowkami a na wiosne pomysle co z alusami i jakiem oponki na nie zalozyc :] wiec moze macie jakies kontakty czy cos zeby majatku nie wydawac :]
|
|
|
#182 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
|
pojedź w niedziele na giełdę samochodową, za 200zł wyrwiesz ładne 15-calowe stalówki
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 30-08-2005
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.3 Duratec 68 KM
Rocznik: 2003
|
Cytat:
co do naprawy felg na ul. Miechowskiej sie tym trudnia .. za 80 zl bodajze robia z malowaniem itp .... jesli nie potrzebuje malowania to taniej zrobia jesli dobrze pamietam ...
|
|
|
|
#184 |
|
ford::professional
![]() Imię: Grzegorz
Model: Ford Mondeo kombi Gold X
Silnik: 2.O TDCi Duratorq
Rocznik: 2008/2009
|
nie no gdziezbyśmy śmieli
|
|
|
#185 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#186 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
|
o to co Yolka napisała
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
|
aha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ostatnio za duzo pracy mam i niezbyt dobrze kojarze fakty i posty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#188 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-06-2006
Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
|
WooYownik, ale masz zimowki na tym? tylko znowu aluski i troche szersze by sie przydaly... chyba tak jak mowisz Marcin, na gielde skocze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#189 |
|
|
niestety na alu mam letnie opony ...
|
|
|
#190 |
|
ford::professional
![]() Imię: Grzegorz
Model: Ford Mondeo kombi Gold X
Silnik: 2.O TDCi Duratorq
Rocznik: 2008/2009
|
i tak je zostaw na zimę lepsze są stalowe.górale mówią że zimy w tym roku nie będzie,a ja i tak założyłem zimówki.
|