![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1891 |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
nie czepiajcie się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nie stresujcie
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
będzie wyglądał pięknie
|
|
|
|
|
|
#1892 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Goodi już ten temat ze mną omawiał szeroko. :-D Teraz nasze bliźniaki jadą sobie pociągiem. :-)
|
|
|
|
|
|
#1893 |
|
|
Ja dzisiaj miałem ciekawą sytuacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trasa, teren niezabudowany, tempomat i 100km/h.
Komputer pokazuje, że na baku przejadę jeszcze 750km. Spojrzałem jeszcze raz za parę minut a zasięg...650 ! Co lepsze, co parę sekund robiło się coraz mniej. Patrząc na zegary widziałem 649, 648, 647... Zaznaczę, że zmniejszenie się zasięgu o kilometr przebiegało szybciej, niż przejechanie jednego kilometra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdy doszło do jakiś 620, nagle skoczyło do 980... Natomiast jeśli chodzi o "wykres" ilości paliwa w baku, to cały czas był taki sam. Jedynie pokazywany zasięg wariował, aż się uspokoił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miał ktoś taką sytuację ? |
|
|
|
#1894 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
#1895 |
|
|
Będziemy płakać, co komu piszczy, jak często wisi Sync i co gdzie odpada. :-D Szykują się mega wakacje! :-D
|
|
|
|
|
|
#1896 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Słuchajcie, wczoraj przejeżdżając koło salonu wjechałem na moment do Forda, żeby sobie trochę popatrzeć i nacieszyć oko w oczekiwaniu na mojego. Akurat stał magnetic więc oko mi się ucieszyło, ale to co zobaczyłem po chwili kompletnie mnie rozwaliło. Otórz tylne lewe drzwi w stosunku do przednich lewych były dobry centymetr wyżej. Można było włożyć czubek palca między próg a dolny rant drzwi. Patrzyłem i nie wierzyłem, że auto wystawione za 139,900 może być tak spasowane. Masakra. Z kolei w środku za kierwnicą był taki offset, że żeby trzymać równo kierownicę musiałem usiąść na lewym boczku fotela. Poszedłem krok dalej i faktycznie, między fotel a drzwi kierowcy weszła mi cała dłon na grubość, a chudych rączek nie mam, z kolei po prawj stronie fotel jest zetknięty z tunelem środkowym tak, że nawet palca nie mogłem włożyć. W moim mk4 jak mi wpadły tam klucze lub długopis byłem w stanie po małej gimnastyce go wyjąć, w MK5 jest to niewykonalne. Jeżeli tak będzi złożony moj egzemplarz, to przeżyję zaliczkę i podziękuję. Powiedzmy sobie jasno - to jest NIE DO ZAAKCEPTOWANIA. Dramat.
Można nie lubić Passata (i ja właśnie nie lubię) ale idzcie do WV i zobaczcie jak spasowany jest Passat. To jest perfekcja przy Mondeo. Nie wiem jak ta fabryka w Hiszpanii działa, ale to jest jakieś nieporozumienie. Obok stał S-Max i to jak miał spasowane listwy w drzwiach wzbudziło mój szczery śmiech. Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 13-02-2016 o 16:06 |
|
|
|
|
|
#1897 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost
Rocznik: 2015
|
Siedziałbyś spokojnie czekając to by nie było afery bo przy odbiorze poziom adrenaliny nie pozwoliłby ci na zauważenie takich szczegółów . Twoja wina ewidentnie.
|
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Cytat:
Opadnie po 10 min, a potem przeżyje wielki szok. Może ja się nie znam i nie powiniem wymagać od auta za 140 tys lepszego spasowania, ale jednak jest inaczej. Dla mnie to reklamówka kasy i taka kwota robi na mnie wrażenie. Czy kwota 140 tys usprawiedliwia takie wykonanie? Od jakiek kwoty składają go dokładnie, od 190 tys? |
|
|
|
|
|
|
#1899 |
|
|
Boję się, że to nie kwestia kasy, ale prędzej dnia tygodnia i czy ukochana drużyna piłkarska dzień wcześniej wygrała czy nie. Ale nie wiem, który z wariantów jest lepszy dla poziomu montażu. :-/
|
|
|
|
|
|
#1900 |
|
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
|
Nie, od opcji Vignale i dodatkowych 100 punktów kontrolnych. Chociaż i tu nie masz gwarancji, że spasowanie fotela, drzwi lub listew będzie akurat na tej liście 100 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|