Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Ogólnie o motoryzacji
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 13-02-2016, 16:30   #1901
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Znam auta za circa 70-90 tys spasowane ok, bez żadnych 100 punktów kontrolnych. Zgadzam się z wersją dnia tygodnia/drużyny piłkarskiej. Ja bym jeszcze jedną fabrykę w Grecji otworzył. Sukces murowany.
Swoją drogą, to w tym salonie chyba ślepi są. Jak można wystawić na ekspozycję taki egzemplarz. Z 5 metrów te drzwi walą po gałach. W życiu bym nie wystawił takiego czegoś ludziom. Przecież to auto odstraszyło juž chyba ze 100 klientów. Chyba, że wszystkie takie są i nie mają co wystawić o zgrozo. Mam nadzieję, że nie.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 13-02-2016 o 16:54
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-02-2016, 18:11   #1902
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Gdyby takie wtopy były normą, ten wątek byłby ich pełen. Ja ogładałem fordy w kilku salonach i do tej pory nie zauważyłem żadnej porażki jak ta którą opisujesz, a myślę, że wzrok mam wyczulony w kwestii montażu..

W którym salonie widziałeś takie kwiatki?
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-02-2016, 18:23   #1903
Malenstwo8

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdyby takie wtopy były normą, ten wątek byłby ich pełen. Ja ogładałem fordy w kilku salonach i do tej pory nie zauważyłem żadnej porażki jak ta którą opisujesz, a myślę, że wzrok mam wyczulony w kwestii montażu..

W którym salonie widziałeś takie kwiatki?
Nie twierdzę, że są normą, ale wiem co widziałem i żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia. Sam czekam na auto i nie mam powodu wypisywać głupot. Fordów parę mam i nie narzekam. Salon Auto Brzezińska w Łodzi.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 13-02-2016 o 18:27
Stary 13-02-2016, 18:29   #1904
_vinci_
ford::average

Imię: Jarek
Model: MONDEO MK V
Silnik: EcoBoost 1,5 160KM
Rocznik: 2016

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie twierdzę, że są normą, ale wiem co widziałem i żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia. Sam czekam na auto i nie mam powodu wypisywać głupot. Fordów parę mam i nie narzekam. Salon Auto Brzezińska w Łodzi.
A może akurat to nie fabryka, tylko jakaś przygoda transportowa?
_vinci_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-02-2016, 18:43   #1905
Malenstwo8

Cytat:
Napisał _vinci_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może akurat to nie fabryka, tylko jakaś przygoda transportowa?
Nie wiem, być może, choć dla mnie to nie wyglądało na uszkodzenie. Drzwi całe tylko podniesione o 1 cm względem progu. Ja też mam nadzieję, że to jakiś egzemplarz wyprodukowany po przegranej Realu czy tam innej Barcy. Z Genk mam dwa auta i jedno bodajże z Kolonii i tam wszystko jest ok.
Może mnie wyśmiejecie, ale ja zamawiając MK5 byłem przekonany, że produkowany będzie w Niemczech. O Valencji dowiedziałem się potem i nie ukrywam spędza mi to sen z powiek i o ile do wczoraj byłem jeszcze względnie spokojny, to już teraz zmiękłem po wczorajszej przygodzie.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 13-02-2016 o 18:48
Stary 13-02-2016, 18:52   #1906
pedroso

Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost
Rocznik: 2015

@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] przecież ja żartowałem , nie jesteś w stanie sobie wyobrazić ilu ludziom z Ford Polska, Czestochowa, Bielsko czy Tychy sie oberwało za mojego Mk5 odemnie a za wiekszość spraw powinni dostać Hiszpanie.
pedroso jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-02-2016, 19:02   #1907
Malenstwo8

Cytat:
Napisał pedroso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] przecież ja żartowałem , nie jesteś w stanie sobie wyobrazić ilu ludziom z Ford Polska, Czestochowa, Bielsko czy Tychy sie oberwało za mojego Mk5 odemnie a za wiekszość spraw powinni dostać Hiszpanie.
Aha, sorki ale jakbyś wrzucił jakiegoś emota, to bym ogarnął Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po tym co napisałeś, to boję się jeszcze bardziej, bo widzę, że chyba jest coś na rzeczy z tą Hiszpanią.
Ja wiem, że wybrałem świetne auto tylko modlę się o dobry montaż.
Jeszcze jako ciekawostkę powiem Wam, że zapytałem ile Mondków wraca do poprawek do nich. Odpiwiedź była - 0. Na moje pytanie o wariującą klime odpowiedź była, że mie znają problemu.
Szkolenia z dymania klienta nie poszły w las Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 13-02-2016 o 19:14
Stary 13-02-2016, 19:11   #1908
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015

@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] nie stresuj się, odnośnie drzwi to mi koleś z serwisu powiedział że zdarza się i regulują to,ale nie jest mówione że twój tak będzie miał. Odnośnie list jak będziesz miał krzywo to się nie stresuj poprawisz sobie sam w 10 min, aj jedną mialem lekko odstającą ,poprawiłem i jest gitara. Jak będziesz odbierał to ciężko wszystko wychwycić ale przypomnij mi się przed odbiorem to powiem ci na co zwrócić uwagę w szczególności.
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-02-2016, 19:11   #1909
siebek

Model: Volvo V90 T8
Silnik: 2.0 T8 390KM
Rocznik: 2019

Dobrze, że swój egzemplarz zamówiłem na początku zeszłego roku bo gdybym zamówił teraz i takie klocki czytał to pewnie nie spałbym przez 3 miesiące Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba mieć niezłego niefarta, żeby samochód przyszedł z takim defektem. Jeśli chodzi o spasowanie to pewnie jedna czy dwie osoby żaliły się tutaj na jakieś małe problemy ze spasowaniem ale nic poważniejszego nikt nie zauważył.
Mój egzemplarz jest można powiedzieć wzorowo spasowany. Nawet z suwmiarką latałem dookoła i sprawdzałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-02-2016, 19:20   #1910
Malenstwo8

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] nie stresuj się, odnośnie drzwi to mi koleś z serwisu powiedział że zdarza się i regulują to,ale nie jest mówione że twój tak będzie miał. Odnośnie list jak będziesz miał krzywo to się nie stresuj poprawisz sobie sam w 10 min, aj jedną mialem lekko odstającą ,poprawiłem i jest gitara. Jak będziesz odbierał to ciężko wszystko wychwycić ale przypomnij mi się przed odbiorem to powiem ci na co zwrócić uwagę w szczególności.
Bardzo Ci dziękuję za pomoc i słowa otuchy. Zgłoszę się w okolicach maja.

Bump:
Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dobrze, że swój egzemplarz zamówiłem na początku zeszłego roku bo gdybym zamówił teraz i takie klocki czytał to pewnie nie spałbym przez 3 miesiące Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba mieć niezłego niefarta, żeby samochód przyszedł z takim defektem. Jeśli chodzi o spasowanie to pewnie jedna czy dwie osoby żaliły się tutaj na jakieś małe problemy ze spasowaniem ale nic poważniejszego nikt nie zauważył.
Mój egzemplarz jest można powiedzieć wzorowo spasowany. Nawet z suwmiarką latałem dookoła i sprawdzałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja muszę spać z tym do maja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania