![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1941 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 01-11-2016
Model: mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2008
|
Czy macie problemy z parowaniem telefonu z radiem poprzez Bluetooth? Ostatnio zmieniłem telefon na xiaomi mi mix2s który posiada dual SIM i nie mogę go sparować z radiem. Załączam zdjęcie z komunikatem z radia. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1942 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Ja miałem kiedyś lumię 950 dual sim i z parowaniem z tym radiem nie miałem problemów.Co prawda tam był windows nie android.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#1943 |
|
|
Ja do tej pory też nie miałem problemów z parowaniem z innymi telefonami stąd też pytanie czy ktoś miał już taki problem/ komunikat w radiu.
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Ford Fusion USA
Silnik: 2.0 240KM
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1945 |
|
|
Tzn? Rozumiem że chodzi o aktualizację w radiu?
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
|
#1947 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCI 109KM
Rocznik: 2009
|
Mam takie szybkie pytanko. Czy jak pobiorę i wgram aktualizację do radia Travelpilot FX np taką: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] to czy będzie działało tam bt audio i czy radio będzie miało pl menu i komendy głosowe po polsku? Jeżeli nie to jaką aktualizację mam pobrać, żeby to uzyskać? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Informuję, iż nie mogłem ni cholery znaleźć nigdzie takiej informacji
|
|
|
|
|
|
#1948 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 26-02-2008
Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
|
Na tej stronie fordcom jest originalny update, taki, jakbys dostal w salonie forda.
Poza tym bt audio, jak rozumiem masz na mysli bt streaming? Jesli tak to raz musisz miec usb, a dwa trzeba zmienic konfiguracje bt modulu. Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk Ostatnio edytowane przez corneliusab ; 18-03-2019 o 20:02 |
|
|
|
|
|
#1949 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCI 109KM
Rocznik: 2009
|
Zapomniałem dodać, że usb jest oryginalnie w schowku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dokładnie chodzi mi o bt streaming, a jak zmienić konfigurację modułu? Bo przeglądam szukam i nie ma jakiejś bardziej dokładnej instrukcji a nie chciałbym czegoś zepsuć przy okazji, no chyba, że jest jakaś instrukcja to może ktoś by linka podesłał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i dalej podciągam pytanie czy instalując to update zostanie pl menu?
|
|
|
|
|
|
#1950 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Zacznij od upgrade modułu VC/BT.
Patrz post 1951 tego wątku.
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , ford , mp3 , nawigacja |
|
|