![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1951 |
|
Zablokowany
Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
|
z jakiegoś forum o pralkach :
You guys are FANTASTIC ! You've just save me a packet (& my marriage). The zanussi WJS1265 packed in with error E10 every time I used the dryer.. After finding nothing wrong with the tape or hose, I took the back off. The first thing I noticed was the blocked condenser. I removed & cleaned out but it didn't stop the E10 message. I replaced the pump unit. Very easy job 10 minutes. It was the unit that has three little cylinder shaped motors with a set of small black hoses. It all unclipped & the unit was replaced easily. However, now water was going in, I kept getting error E90. Only rarely at first but it got to a stage where the washer was doing strange things & couldn't complete a cycle. Thanks for the tips about the E90. I re-seated the circuit board connectors & you've now saved my marriage ! Cheers guys. Jak to pralka uratowała związek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ludzie są czasami ... |
|
|
|
|
|
#1952 |
|
|
|
|
|
|
#1953 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 29-08-2008
Model: Honda Civic EP4
Silnik: diesel
Rocznik: 2003
|
|
|
|
|
|
|
#1954 |
|
|
Pomógł transparent?
|
|
|
|
#1955 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 29-08-2008
Model: Honda Civic EP4
Silnik: diesel
Rocznik: 2003
|
chyba tak ..bo mostu Debnickiego nie porwało
|
|
|
|
|
|
#1956 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: ford focus kombi mk1
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2004
|
1- Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiedzy nogami? Mama na to: szczoteczke... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku...
Mama: A skąd wiesz? Jasio: Bo widziałem ja wczoraj sąsiadce zęby czyścił... 2- Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta: - jak ja się znalazłem na świecie? Tata tak myśli co mu powiedzieć. - Jasiu, bocian cię przyniósł. Jasiu: - tato, czemu ty jesteś taki głupi? Tata: - Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz? Jasiu: - bo my mamy taką fajną mamę a ty pieprzysz bociany? 3- Do baru gdzieś w Polsce wchodzi Amerykanin i mówi: - Wy, Polacy, ponoć jesteście strasznymi pijakami. Zakładam sie o 100 $, że nikt nie wypije całej butelki wódki jednym łykiem. W barze wszyscy ucichli. Jeden gość nawet wyszedł, jednak po pięciu minutach wrócił i pyta się Amerykanina: - Zakład aktualny? Amerykanin potwierdził. Facet wziął flaszkę i jednym łykiem wypił całą jej zawartość. Ktoś się go pyta: - A gdzie ty uciekłeś? - - Do baru obok sprawdzić czy mi się uda. 4- Do tirówki podjeżdża auto. Przez okno wychyla się robotnik w pilotce na głowie, kufajce i gumofilcach oraz z jabolem za pasem. - Co zrobisz za 150? - pyta tirówkę. - Wszystko - rezolutnie odpowiada profesjonalistka. - To wsiadaj, będziemy murować! |
|
|
|
|
|
#1957 |
|
ford::professional
![]() Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
|
Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na lakę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa sie : - O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!
|
|
|
#1958 |
|
|
Idzie facio po lesie... deszcz zacina, wiatr duje, noc czarna... zmarzł cały, patrzy - stoi samochód.
Podszedł, zagląda do środka - nikogo, drzwi otworzył, wsiadł na tylne siedzenie chroniąc się przed deszczem Nagle samochód ruszył... facio zgłupiał... samochód jedzie, on siedzi sam, za kierownicą nikogo... Nagle pojawia się owłosiona ręka, kręci kierownicą i znika... Facio w coraz większym strachu... Patrzy wystraszony, pojawiają się pierwsze zabudowania, w końcu samochód zatrzymuje sie przed zapuszczonym domem na skraju wsi. Drzwi się otwierają, zarośnięty mężczyzna zagląda do środka i widząc wkulonego ze strachu w najdalszy kąt facia pyta: - Co tu ku.wa robisz!?! - Eeee... nic... jadę sobie... - duka przestraszony pasażer. - No ku.wa można och.jeć!!! Ja pcham a ten skur.ysyn sobie jedzie... Przychodzi kobieta do lekarza, wszędzie jest niebieska, zielona... Lekarz: o Boże, co się pani stało? Kobieta: panie doktorze, już nie wiem co mam dalej robić... Za każdym razem kiedy mój mąż przychodzi do domu pijany, tłucze mnie. Lekarz: hmm znam jeden absolutnie pewny i efektywny środek! W przyszłości, kiedy pani mąż przyjdzie pijany do domu, weźmie pani filiżankę herbaty rumiankowej i niech pani płucze gardło i płucze i płucze.... 2 tygodnie później przychodzi ta sama kobieta do tegoż lekarza, wygląda jak kwitnące życie... Kobieta: panie doktorze, wspaniała rada!!, za każdym razem, kiedy mój mąż dobrze wcięty wtacza się do mieszkania, ja płucze i płucze gardło, a on nic mi nie robi.. Lekarz: Widzi pani, po prostu należy trzymać pysk zamknięty... Na stacji benzynowej blondynce zatrzasnęły się kluczyki. Obok niej przejeżdza dwóch facetów. Jeden zaczyna się śmiać w głos. Drugi się pyta: - Z czego się tak śmiejesz? A on na to: - Bo tamta blondynka próbuje wyciągnąć kluczyki drucikiem. - Co w tym takiego śmiesznego? - Bo w środku siedzi druga blondynka i mówi: - trochę w lewo, trochę w prawo
|
|
|
#1959 |
|
|
|
|
|
#1960 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 24-11-2008
Model: Tranzit
Silnik: 2.2
Rocznik: 1014
|
Jeśli okłamiemy rząd to jest to PRZESTĘPSTWO, jeśli rząd okłamie nas to jest to POLITYKA. Ostatnio edytowane przez wacek_pl ; 19-05-2010 o 19:20 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| dowcipy , kawały |
|
|