![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-04-2010
Model: Mondeo MKIV Kombi Ghia
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2007
|
![]()
Interesujące nas bliższe dane o tej hiszpańskiej wersji są na stronie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Wygląda to na hiszpańską adaptację "chińczyka" pod nazwą NAV-FR, a dokładnie sprzęt chiński z oprogramowaniem hiszpańskim i mapami Teleatlasu SygicDrive v7.5. Oczywiście nigdzie nie ma wzmianki o współpracy z Convers+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: 28-12-2007
Model: Mondeo MkIII
Silnik: 2,0TDCi
Rocznik: 2004
|
![]()
Jest tam też plik Tarifa: cena modelo NAV-FR (Sistema de navegación especial
para Ford Focus 08, Mondeo 08 y S-Max) 1064.00 € Trochę kosztuje... Pzdr. m-cin |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
![]()
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
taki troche lepszy chinczyk. gps oparty na jednym z najlepszych prockow SiRF STAR III 20 kanałow, dziala pod win ce 5.0 czyli instalujemy co tam chcemy (am, igo, destinator etc), wyjscie na dwa monitory, kamera w zestawie, czyta w zasadzie wszystkie filmy, ma bt, ekran relatywnie wysokiej rozdzielczosci 6,5" - cena w jakiejs gazetce ok 2,5tys pln co zdaje sie byc dobra oferta z conversem pewnie nie zaskoczy
Ford Mondeo Kombi 93' 1.8b+LPG -> oddał za mnie życie Saab 9-5 SportKombi Vector v6 3.0 TiD 02' -> trudna miłość ... Ford Mondeo Kombi 05'/06' 2.0 TDCi -> weryfikator cierpliwości Ostatnio edytowane przez kosteg ; 08-06-2010 o 09:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: 12-10-2009
Model: BMW X4
Rocznik: 2017
|
![]()
Ale panowie to nie jest Peining tylko Speed Sound.Wygladaja prawie identycznie ale to nie to samo.Moze to robi ta sama firma lecz na rozne rynki stad te niewielkie roznice.
A czy to jest chinczyk?Pytalem w ASO.Na 100% nie potrafili mi powiedziec czy jest produkowany w Chinach ale ze to nie jest marka chinska(tez nie na 100%).W kazdym badz razie dzisiaj pytalem w ASO i powiedzieli ze montowali to juz w Mk4 w blizniaczym ASO i dadza mi odpowiedz w przeciagu kilku dni bo musza spytac tego machera ktory to montowal a chwilowo nie ma go w pracy.Wiec dam znac jak bede cos wiedzial,czy wspolpracuje z conversem. PS. A gdyby to bylo robione w Chinach to i co z tego.Przeciez mamy wiele rzeczy w naszych autach pochodzenia chinskiego(np. glosniki) i nie odstraszylo to nas przed zakupem.I graja calkiem niezle. Moze ktorys z modow polaczy oba te watki aby sie nie rozdrabniac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Rocznik: 05'
|
![]()
piszac chinczyk mam na mysli marke krzak. wiadomym jest ze wiekszosc nawet renomowanych firm na chwile obecna sklada sie w chinach albo innym dalekim wschodzie
Ford Mondeo Kombi 93' 1.8b+LPG -> oddał za mnie życie Saab 9-5 SportKombi Vector v6 3.0 TiD 02' -> trudna miłość ... Ford Mondeo Kombi 05'/06' 2.0 TDCi -> weryfikator cierpliwości Ostatnio edytowane przez kosteg ; 08-06-2010 o 19:42 Powód: literowki |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
donpedrp60: chyba nie przeczytałeś kilku ostatnich postów w tym wątku. O Twoim SpeedSound pisałem wcześniej podając linka do strony źródłowej, a końcówka była o Peyingu dlatego, że napisał o nim kosteg.
Podsumowując, ani SpeedSound, ani Peying nie współpracują z Convers+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: 12-10-2009
Model: BMW X4
Rocznik: 2017
|
![]()
Szkoda ze przy okazji podania linka nie podales nr strony lub nr posta.
Tak czy tak czekam na odpowiedz z ASO. Ostatnio edytowane przez donpedro60 ; 08-06-2010 o 20:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
audio mk4 , nawigacja mk4 , radio mk4 |
|
|