![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-08-2010
Model: Mondeo MK3
Silnik: 1.8i benzyna
Rocznik: 2001
|
martinez07 czy oriętujesz sie gdzie są dostępne same odbłyśniki europejskie do ruchu prowostronnego ? szukam na allegro oraz ebay i nic ?
na szrotach nic nie znalazłem albo same angliki. i czy wymieniałes tylko odbłyśniki do swiateł drokowych czy długie tez trzeba wymienic ? Jak bede wymieniał też sobie mazne czarna farbką wkładke Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale wczesniej muszę miec te odbłyśniki. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
przecież napisałem że mam takie odbłyśniki w wersji europejskiej bo zmieniłem sobie światła mijania na soczewki h7 a odbłyśniki mi zostały. jak będziesz w warszawie to się odezwij na PW
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-10-2008
Model: Sprzedany
Silnik: Duratec 1.8 HE 125KM
|
Cytat:
Samych odbłyśników na alledrogo raczej nie znajdziesz. Możesz pokusić się o zamienniki, ale czytałem dużo opinii że są marnej jakości. Odbłyśnik świateł mijania i świateł drogowych jest w jednej części. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-08-2010
Model: Mondeo MK3
Silnik: 1.8i benzyna
|
Dzieki wielkie za info i pomoc, sorry za zamieszanie. Jeszcze jedna kawa i sie obudze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
są niestety trochę przypalone ale świeciły dobrze. sam musisz zdecydować
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pytanie tylko, ile to w sumie wyniesie i czy będzie wtedy sens. Chociaż i tak wolałbym kombinować z oryginalną lampą, niż kupować zamienniki. Ew. poszukać na alledrogo używanych, ale oryginalnych lamp z europejczyka i zobaczyć, czy nie wyjdzie taniej. Chociaż nie jest powiedziane, że w tamtych odbłyśnik będzie idealny. Ale rozkminka już należy do zainteresowanego kolegi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Linki do poszczególnych tematów: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 2. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 3. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Miłej lektury Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|