![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 14-03-2010
Model: transit
Silnik: 2,5 D
Rocznik: 1996 max
|
No, to u mnie na szczęście te urzędy jakieś przychylniejsze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pamiętam, jak w roku 2001 rejestrowałem auto, to wówczas żądali ostemplowanej umowy przez US, czyli tak jak pisze Assan, ale już w 2007 nikt tego przynajmniej ode mnie nie wymagał a od 2007 roku zdążyłem zarejestrować siedem samochodów, w tym cztery na współwłaścicieli (syn i synowa bazują na moich zniżkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Natomiast bezwzględnie wymagają przeglądu i OC. Poza tym US teraz nie stempluje umowy. Ot, idzie się do odpowiedniego okienka z wypełnionym PCC, następnie do kasy, gdzie wydają tylko kwitek "zapłacono", i to wszystko.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Cytat:
Rejestrowałem tak ostatnio teściowej fiata uno,dwie umowy kupna właściciel---handlarz,handlarz--teściowa.obie umowy poniżej tysiąca złotych. w wydziale komunikacji zajęło nam to 15 minut i nikt nawet o skarbówkę nie pytał. Co do EUROTAXU to w mojej skarbówce używają uwaga---Autogiełdy Dolnośląskiej!!!Za każdym razem jak ich odwiedzałem z PCC to im kwota na umowie nie pasowała bo w autogiełdzie są o tysiąc droższeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Zawsze trzebabyło im tłumaczyć,że auto jest do poprawek i nie ma pełnej wartości.Wtedy łaskawie uznawali kwotę z umowy.
Ostatnio edytowane przez Marek ; 25-08-2010 o 08:47 |
|
|
|
|