Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 19-09-2010, 11:56   #11
Maloopalony
ford::amateur

Model: Honda Civic EP4
Silnik: diesel
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Wolf racing - ;)

porównałem Twoje chałpnictwo którym sie szczyciłeś przez 2 strony(jak nie więcej) z chałpnictwem Riegera i z np progami z wlotami do chłodzenia hamulców.

Maloopalony jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-09-2010, 12:15   #12
Cobretti
ford::professional

Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001

Cytat:
Napisał Maloopalony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
którym sie szczyciłeś przez 2 strony(jak nie więcej)
nie ja ciągnąłem wątek o oklejonych światłach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Maloopalony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
z chałpnictwem Riegera i z np progami z wlotami do chłodzenia hamulców.
ale ja nie określam stylistyki Riegera jako chałupnictwa.... więc ten temat mamy z głowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 19-09-2010, 12:59   #13
cinus
ford::average

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002

Wracając do postu Cobretti Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Akurat chciałbym się wypowiedzieć o mondeo... Jeśli chodzi o moje zdanie to nie wygląda tak źle, jeśli ktoś lubi toporonie wyglądające auto to pakiet wolfa jest ok... Nie wiem jak wygląda tył, ale przód jak dla mnie powinien być troszkę zaokrąglony, Mondeo jest obłym autem więc kanty do niego w ogóle nie pasują... gdzieś na forum był zaprezentowany inny pakiet i tamten byłw 100% lepszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli miałbym się decydować miedzy ST a Wolfa, to niestety ja dla mnie ST jest lepszy... nie wiem jak to wygląda cenowo... Wolf musi się dobrze napracować żeby przebić pakiet ST.
cinus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-09-2010, 13:10   #14
Maloopalony
ford::amateur

Model: Honda Civic EP4
Silnik: diesel
Rocznik: 2003

Cytat:
Napisał Cobretti Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie ja ciągnąłem wątek o oklejonych światłach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
oczywiscie ze nie Ty...i zapewne to ja wklejałem zdjęcia ze świecąca trawką w ciemnościach.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sorrka za osobistą wycieczke..ale chodzi mi o to ze polemizowanie o tjuningu jest w pewnych okolicznościach niestosowne. Nie wiem czy czaisz o co mi lotto..ale nie ważne.

przepraszam z O.T
Maloopalony jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-09-2010, 13:22   #15
Hashenty

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI

Cytat:
wychodzi na to ze mk4 to udany model i ciezko cos dołozyć aby nie przesadzić.Nachodzi mi tutaj na myśl model Alfy 156..Dołożysz = zepsujesz
Co do alfy to się zgodzę. Praktycznie wszystkie pakiety i dokładki robią z auta tylko wieś tuning. Jedynie fabryczny pakiet z wersji GTA jest świetny i alfaholicy zakładają te pakiety do 156 tak jak my pakiety z ST220 do mondków. Jest jeden wyjątek, pakiet firmy Autodelta. Podoba mi się bardziej od tego GTA. Czyli jednak jak się che, to się da.
Zmierzam do tego, że są tunerzy i tunerzy. Do mk4 też da się zaprojektować fajny pakiet, tylko trzeba się dużo bardziej natrudzić.
I na tym polu niestety Wolf wypada bardzo marnie, oferując parę dokładek na jedno kopyto i parę wzorów podobnych felg do każdego modelu - od fiesty po s-maxa.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Hashenty jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-09-2010, 13:55   #16
Cobretti

Cytat:
i zapewne to ja wklejałem zdjęcia ze świecąca trawką w ciemnościach.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to było co innego... a nie oklejone lampy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
spoko... nie ciągniemy tego wątku dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał cinus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli miałbym się decydować miedzy ST a Wolfa, to niestety ja dla mnie ST jest lepszy...
Tylko zdobądź ST Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 19-09-2010, 14:19   #17
cinus

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi

To prawda ST pakiet ciężko zdobyć jak już uda znaleźć to ceny są z kosmosu, to chyba lepiej wydać 500 czy 800 złotych więcej żeby kupić od razu ST w kolorze (czyt. może lakierowane) Cobretti orientujesz się ile może jakie są koszta pakietów Wolfa?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cinus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-09-2010, 10:57   #18
Cobretti

Domyślnie Odp: Wolf racing i MS-Design ;)

dorzucę jeszcze ofertę MS-Design

Cinus - dziś wieczorem na spokojnie dam Ci znać ile za Wolfa i za MS-Design
Stary 22-09-2010, 00:50   #19
Jacek
Administrator

Imię: Jacek
Model: C-MAX Grand
Silnik: 1,6 EcoBoost 180KM
Rocznik: 2014

Problem w tym, że Ford już jakiś czas temu zerwał wpółpracę z firmą Wolf. Zresztą patrząc na ich ofertę, to się nie dziwię. Oficjalny tuner marki, który nie ma podstawowych części do stylizacji, to jakiś dramat. Generalnie oferta Wolfa dla Forda jest moim zdaniem żałosna (chyba, że na swoich stronach nie prezentują wszystkiego, ale żadnego aktualnego katalogu nie znalazłem).

[Regulamin Forum] [FAQ] [Zasady ogłoszeń] [Dział Komunikaty]
[Oryginalne części Ford / Motorcraft / FoMoCo - co, gdzie, jak??]

Świat się stale zmienia, więc słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie...
Jacek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-09-2010, 03:55   #20
Cobretti

Cytat:
Napisał Jacek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problem w tym, że Ford już jakiś czas temu zerwał wpółpracę z firmą Wolf
to chyba nie jest problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Jacek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale żadnego aktualnego katalogu nie znalazłem
mam z 2009 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania