![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | ||
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Mondeo Mk3
Silnik: TDDI
Rocznik: 02
|
luuuudzie ....... bo zadałem te pytanie dla Snajper_881 !!!! czytanie ze zrozumieniem sie klania
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
kamilek30, to są tylko i wyłączenie moje osobiste odczucia, decyzja i tak Twoja.
Jedyne co mam przeciwko Skody to koncern VAG, którego bardzo nie lubię. Poza tym wszystkie samochody z tej stajni mają wnętrza podobne do katakumby, ujmując to krótko, rzeczowo i bez łaciny. W środku spędzamy jednak najwięcej czasu, więc fajno by było gdyby wnętrze było ergonomiczne, zaprojektowane z głową i do cholery odrobinę kolorystki nie zaszkodzi. W czołgu jest weselej niż w tych autach. Z tą bezawaryjnością tych silników i samochodów też nie róbmy takiego szału, bo to co się w Polsce dzieje na temat VW to już brak słów. Burakowozy... Co do Opla, no cóż. Jeździłem jak zapewne większość z was nową Insygnią i Vectra, kurczę, nie widziałem samochodu który by się gorzej prowadził. To nie Trolejbus, odrobinę panowania na autem by się przydało. Poza tym, jak dla mnie to Ople jakoś takie niskobudżetowe auta jak Deawoo, ale to moje odczucie. W TV Mikiciuk kiedyś powiedział, że "Opel to auto dla biednego, wiejskiego, niemieckiego nauczyciela...Czyżby miał rację? Ja bym szukał na Twoim miejscu jakieś Toyotki, albo innego Japońca, z tym, że Hondę bym jednak odpuścił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ewentualnie MDO MKIII w benzynie. Ostatnio edytowane przez Snajper_881 ; 10-02-2011 o 16:22 |
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Mondeo Mk3
Silnik: TDDI
Rocznik: 02
|
no i to mi chodziło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzieki, jeszcze bede myslał jakie marki zostawie
|
|
|
|