![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
|
Podziele sie wnioskami z moich poszukiwan
W mojej ocenie warto zwrocic uwage na: 1 SebastianaS z www.lpg-forum.pl strona do nich to http://gzw.pl/ 2 GAZMOBIL Tychy Ja narazie sklaniam sie najbardziej w strone FUGAZI z Krakowa zaoferowali mi rozsadna cene za zestaw ktory wydaje mi sie sensowny firma tez nie robi zlego wrazenia na podstawie rozmowy i informacji z sieci Nie podjalem jeszcze ostatecznej decyzji wiec nadal mile widziane propozycje |
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-12-2006
Model: C-Max
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2005
|
co ci zaproponowali? tzn centralka+reduktor+wtryski+dysze?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Stag 300+ ,reduktor Zavoli nie pamietam jaki model jeszcze sie w tym gubie, wtryski HANA H2000 dysze nie mam pojecia za 2400zl
Ewentualnie mysle jeszcze ale to juz w innej firmie z jaworzna o landi renzo omegas cenia 3300 pewno za 3200 by zamontowali |
|
|
|
#14 |
|
|
Omega S to inna klasa niż stag Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jesli w tej cenie masz IG1 i Medy to bierz
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
a powiedz na czym zyskam bo nie do konca wiem czego sie spodziewac
|
|
|
|
#16 |
|
|
Dwustopniowy porządny reduktor. Medy to porządne wtryski - popatrz na ich sam rozmiar. U mnie sprawowało się to bez zarzutu niezaleznie od jakości gazu, czego nie moge powiedziec o poprzednim zestawie (stag, skorpion i magicjet)
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Pomysle choc nie wiem czy to nie z prosty i tani samochod aby mu fundowac taka instalacje
|
|
|
|
#18 |
|
|
P.H.U. "MOTO-BAJCZYK" S.C.
Michał Cabaj, Łukasz Sobczyk ul. Graniczna 10 Dąbrowa Górnicza założyli mi do focusa 1 gaz ; super |
|