![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 21-06-2007
Model: S-Max ST-Line
Silnik: 2.0 TDCi 190KM
Rocznik: 2019
|
Ten weekend mam wolny, wpadnę trochę potowarzyszyć i obczaić jak to wygląda o ile pogoda dopisze. Nie mam wędek jeszcze zwiezionych wiec jedynie jako turysta.
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
A to super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak coś to zrobimy spining na gruntGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....ja tak ostatnio łowiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo mam dwa kije: 360cm i spining- pierwsza była ciągle spławikiem, ale ostatnio zrobiłem ją na grunt a spining był spławikiem lub też gruntem...kiedyś łowiono przy pomocy kawałka kija i sznurka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zgadamy się jakoś co do dnia i godziny, a może ktoś jeszcze się skusi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Niestety muszę odwoła weekendowe plany ponieważ jadę do Ińska do...przyszłych teściów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jednak biorę ze sobą sprzęt bo mam w planie odwiedzi kilka miejsc na trasie i podczas pobytu na miejscu z czego zdam relację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak uda mi się wrócic wcześniej w niedzielę to możńa się wybrac do Jezierzyc na popołudniowe spotkanie z rybąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Jednak wróciliśmy dziś do Szczecina więc odświeżam temat wędkowaniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli ktoś będzie chętny to czekam na info na PW bo wstepnie umowilemem sie z kolega na poniedzialkowe popoludnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez AdamJ. ; 27-08-2011 o 22:44 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
|
No i cóż tam się złapało....?????? Zjemy jakąś rybkę...???? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#16 |
|
|
Dzisiaj jadę koło 16.00 z kolegą i jeszcze może kolega Buzi pojedzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dam znać jaki był efekt wyprawy, a jeśli jest ktoś chętny to zapraszam na łowisko w Jezierzycach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 21-06-2007
Model: S-Max ST-Line
Silnik: 2.0 TDCi 190KM
|
Ja odpadam, nawalił mi zawór stop i booster szaleje ropniaku. Zanim cześci przyjdą to kilka dni będę uziemiony. Połamania wędek.
|
|
|
#18 |
|
|
Wczoraj pogoda nie była za specjalna, ale odwiedziłem łowisko w Jezierzycach.
Efekt był jednak marny bo tylko 3 karasie ledwo mieszczące się w wymiarze, ale jeden zahaczył się całkiem przypadkowo, że aż sam nie mogłem uwierzyć... Chyba widział że siedzę i nic i postanowił sam się zaczepić- za płetwę grzbietową Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]() Imię: Andrzej
Model: HONDA ACCORD + Mondeo mk3
Silnik: i-VTEC
Rocznik: 2005
|
Trzeba było tego karasia trochę pociągać po jeziorze za grzbiet to może by karaś zamienił się w szczupaka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
On nie jest za grzbiet tak jak się żywca zakłada...on zaczepił się o płetwę grzbietową- pewnie przepływał obok i miał pechaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z kumplem byliśmy w szoku jak go wyciągnąłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie ma tam szczupaków....a przydałyby się bo karasi jest sporo... |
|
|
|