![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Andrzej
Model: C Max
Silnik: 1596
Rocznik: 2011
|
w moim c maxie ma alumy na lato ale na zimę kupiłem stalówki i teraz zachodzi takie pytanko czy muszę kupić nakrętki do stalówek czy mogę zostawić te z większym kołnierzem z aluminiowych?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: roman
Model: c-max ghia
Silnik: 2,0
Rocznik: 2005
|
Ja musiałem kupić nakrętki do stalówek.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-07-2010
Model: Kuga II
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2018
|
Czy musisz to nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zalecałbym, kołnierz kołnierzem ale czy tymi od alusów da się dokręcić stalową felgę to nie wiem. Jak miałem stalowe to specjalnie kupowałem do nich zwykłe nakrętki.
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 16-03-2012
Model: C-max
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2006
|
Cytat:
Na ten sezon kupiłem sobie kpl. do stalówek. Markowe kosztują kilka pln. za szt. za kpl. zapłacisz poniżej 100zł., warto ryzykować? Jak będziesz chciał kupić to napisz na prv. Bump: Cytat:
Handlowałem przez wiele lat między innymi felgami oryginałami (nie Ford) i wszystkimi markami z firmy Alcar. Różnica nawet w wykończeniu jest duża. Oryginały ani razu nie wróciły przez ponad 10 lat na reklamację, a pozostałe zdarzało się, że tak. Kiedyś jednymi z niewielu marek dorównujących jakością do oryginałów były OZ i Momo. Teraz pewnie jest podobnie. Niestety to nie ta sama półka cenowa co pozostałe marki. Chińskie felgi i opony to radzę omijać szerokim łukiem, razem z ich certyfikatami. No chyba, że będziesz chciał je założyć do taczki, albo resoraka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::beginner
![]() Imię: RAFAŁ
Model: Jest SAAB 9-3SS 2.0T BP.Audi S4 2.0 TDI Fordy są ale w innych rękach :)
Silnik: 2.0 TURBO BP ... Ps 2.0 TDI 180Ps
Rocznik: 2003 :) 2012 :)
|
ja c maxie w mam 18" et 35 opona 245/40 jest git i równo z krawedzia nadkola jest extra to wyglada
|
|
|
|
#16 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 13-12-2009
Model: c-max
Silnik: spalinowy
Rocznik: 1410
|
poka foto kolego...
pozdro! Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 08-11-2013 o 23:07 Powód: Zbędne cytowanie |
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-05-2009
Model: Grand Scenic
Silnik: 1.6dci
Rocznik: 2014
|
Kliknij na jego nick i po prawej stronie albumy jest fota Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tango bez obrazy, ale jak dla mnie wygląda to kiepsko ... jednak 18ka do tego samochodu to za dużo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to tylko moją opinia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
ford::beginner
![]() Imię: RAFAŁ
Model: Jest SAAB 9-3SS 2.0T BP.Audi S4 2.0 TDI Fordy są ale w innych rękach :)
Silnik: 2.0 TURBO BP ... Ps 2.0 TDI 180Ps
Rocznik: 2003 :) 2012 :)
|
gleba bedzie 40mm spokojnie bedzie jak focus, a felgi mam inne te sa z mdo
Bump: na lato maluja sie 19Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.na szaro i chromowy rant
|
|