![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0
Rocznik: 2005
|
mysle ze na Balickiej by dali rade
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
ul.Łany na Ruczaju, Andrzej
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 19-06-2008
Model: Ford Focus
Silnik: 1.6 B
Rocznik: 2018
|
Na ul. Łany specjalizują się w Fordach?
Mam mały problem z napięciem podawanym z wiązki głównej na cewkę w 1.6 beznynce. Jedna sekcja daję słabszą iskrę i poszarpuje silnikiem na biegu jałowym. Jeśli nie Łany to gdzie można by podjechać w okolicach Ruczaju lub gdzieś na płd Krakowa? Bump: Ok, na Łany dzwoniłem i nie robią tam elektryki. Miał ktoś może do czynienia z serwisem BTR pana Trybusia na ul. Baczyńskiego 15 (koło wieży ciśnień w Skotnikach)? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: Grzegorz
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2009
|
Polecam zakład na Balickiej 100 (teren mleczarni). To jest kontynuator firmy które wiele lat mieściła się w garażach przy ulicy Na Błonie. Z powodu zawirowań rodzinnych teraz odrodziła się w nowym miejscu pod nową nazwą (mechanicy zostali). Przez 14 lat naprawiałem u nich moje ople. Solidni, uczciwi, niedrodzy. W razie dodatkowych problemów dzwonią, konsultują.
Dziś odebrałem moje mondeo po wymianie rozrządu (robocizna rozrządu + wymiana płynów i wszystkich filtrów + plus koszt simmeringu + koszt płynu chłodzącego = 420 pln). [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|