![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bogusław
Model: Ford Ka 2002r
Silnik: 1.3 endura-E
Rocznik: 2002
|
Dzień dobry na wstępie chciałbym się przywitać bo jestem tu nowy.
Posiadam Forda Ka 2002rok od niedawna, zakupiłem go do dojazdów do pracy. Niedawno dopadł moja kaczuszkę problem. Otóż: Gdy zamykam drzwi z kluczyka od kierowcy to centralny nie działa-zamykają się tylko drzwi kierowcy natomiast gdy zamykam drzwi z kluczyka od strony pasażera to wtedy centralny działa i zamyka obydwoje drzwi. Poza tym przestał otwierać bagażnik z przycisku po lewej stronie kierownicy.Jest to dla mnie kłopot bo otwieranie z kluczyka nie wchodzi w grę-mocno skorodowany zamek więc nie mogę otworzyć bagażnika. Proszę o porady. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Bodzio1975 ; 06-01-2021 o 16:58 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]() Imię: Bogusław
Model: Ford Ka 2002r
Silnik: 1.3 endura-E
Rocznik: 2002
|
Witam
Chciałbym oznajmić że sprawa otwierania klapy bagażnika z przycisku który znajduje się po lewej stronie kierowcy została rozwiązana. ----Aby otwieranie działało auto musi być zgaszone oraz otworzone z centralnego zamka--u mnie gdy otworzyłem drzwi od strony kierowcy centralny nie zadziałał i nie można było otworzyć w/w klapy. Niestety pozostał problem nie działającego centralnego od strony kierowcy |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: robert
Model: ka
Silnik: 1.3
Rocznik: 2005
|
Witam serdecznie.
Nie działa mi centralny zamek z kluczyka. Jest sens szperać samemu, a jeśli tak gdzie szukać usterki, czy raczej wizyta u elektryka? |
|
|
|