![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
A ja dalej bym stawiał na skorodowane kabelkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Miałem ten sam problem tylko moje auto jest o rok mlodszeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Zresztą o tym problemie wyczytalem na naszym forum fordclubpolska i znalazłem odpowiedzGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez lookash2nd ; 14-02-2013 o 20:10 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: HTRR
Model: C-MAX
Silnik: 1600
Rocznik: 2004
|
No może i skorodowały kabelki, lecz ja stawiam na mikro przełącznik z tego względy że przycisk całkowicie się poddaje nie ma tego pstryknięcia tak jakby mechanizm się popsuł. Znawcą nie jestem okaże się podczas demontażu. Ze względu na niską cenę element zamówiłem (43zł z przesyłką). Ten mikro przełącznik jest od mk2 czyli po roku 2007, podobno lepiej wykonany i bezawaryjny. Lecz podłączenie go do starszego rocznika jest trochę inne. Rozchodzi się o jakiś niebieski przewód.
Czy miał ktoś z tym do czynienia i potrafi to wyjaśnić? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Imię: Jakub
Model: Focus C-Max Panther Black
Silnik: 2.O TDCI
Rocznik: 2003
|
Może to Ci pomoże:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Nasz kolega się postarał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No kurde postarał się kolega. JJCube dzięki, dzięki, dzięki !!!
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Mikto styk wymieniony na nowy. Teraz działa jak się należy. w okolicy styku woda, błoto. Nowy należy jeszcze dobrze uszczelnić by zapobiec ponownemu zabłoceniu tym bardziej że ten nowy ma niewielkie luzy siedząc w karoserii. Czy zwykły sylikon wystarcz, czy może powinienem to w inny sposób zrobić. Pozdrawiam
Mała rzecz a cieszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez htrr ; 23-02-2013 o 09:50 |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023