![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Na maila masz najmniejsze szanse że ci ktoś coś powie dlatego napisałem we wcześniejszym poście telefon. Nawet jak ci nie poda adresu, nazwiska itd. to odpowie ci tak lub nie i będziesz wiedział co i jak. Domyślam się że chodzi ci o to czy auto ma opłacony vat czy nie zgadza się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 benzyna st-line
Rocznik: 2019
|
Domyślam się że chodzi ci o to czy auto ma opłacony vat czy nie zgadza się
oto własnie mi chodzi bo auto kosztowalo niecałe 40 tyś a taka cena jest podobno za niska jak za auta z holandi nieznam sie byłem na stonce i udało mi sie znaleść podobne w cenie okolo 35000 tyś brutto wiec niewiem o co chodzi z tym wałkiem na wat |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
spróbuj tutaj , może coś ci się wyjaśni [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Bump: umowę masz na "holendra " ? podaj jego dane, może coś sie uda trafić w google, jak z komisu to oni mają papiery skąd i od kogo auto pochodzi.
|
|
|
|
#14 |
|
|
Auto mam z komisu ale niestety nie potrafie wydostać od nich papierów ja mam do gorzowa 500 km wiec niewiem jak to załatwic
Auto Komis DIUK Wał Okrężny 6, 66-400 Gorzów Wlkp tel.: +48 95 737 90 11 +48 795 520 320 fax: +48 95 737 90 11 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
jaki masz dokument zakupu i kto jest wpisany w umowie ? do komisu to nikt nie zadzwoni, bo niby w jakiej sprawie ?
|
|
|
|
#16 |
|
|
Wiem ja nie wymagam żeby ktoś dzwonił do komisu w mojej sprawie a dowodem zakupu jest faktura marza ,,,, może kończmy ten temat jutro mam dodzwonic do serwisu z pieczatek i tam sie czegoś dowiem oczywiście jak książka nie jest podrobiona i uda mi się z nim dogadać hehe
Bump: Bym zapomniał dzieki za odpowiedzi nie ukrywam że niektóre spowodowały palpitacje serca ale dzięki, CZESLAW 555 dzieki za podpowiedzi , musze poradzić sobie jakoś z tym cwaniactwem ale jak nie po dobroci to siłą już my tam znajdziemy jakiś sposób na cwaniactwo, kasa kasą ale................. bedzie pozdrawiam DZIĘKI Ostatnio edytowane przez Marek ; 26-02-2013 o 20:28 Powód: Regulamin pkt 13 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Takie pytanie przy okazji - czy po holenerskim nr rejestracyjnym mozna ustalic VIN? Rozkodowalem sobie jeden taki numer na automo.pl ale VINu tam nie ma. Nie jest to nic waznego bo auto wg mnie to jakiś przekręt ale ciekaw jestem czy uda sie coś więcej ustalić. To tylko takie moje prywatne sledztwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#19 |
|
|
Wszystko jest papiery są ,rejestracja w polsce jest, tylko nie mam pewności czy Vat zapłacony
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
To sprzedaj dalej i problem z głowy, chyba ze chcesz zostawic sobie to auto.
|
|
|
|