![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
|
Luke
proszę powiedz jaką instalację LPG posiadasz? Jeszcze nie mam konkretnego modelu na oku, narazie przeglądam oferty Muszę najpierw pozbyć się swojej toyoty |
|
|
|
#12 |
|
|
witam cie kolego ja posiadam tego mondka od rokuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kupilem go w rewo lubin dosc dobra oferta do tego po przegladzie i wymianach a do tego z ford 12 albo 20 tys km. minął rok zrobiłem nim jakos 25 tysiecy wymienilem oleje i filtry i jezdze dalej czyli teraz mam 140 tysiecy i auto pracuje dobrze wymienilem tylko akumulator i swiece bo czasem slabo palilGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do auta mam alusy 18 225/40 zdaje mi sie ze sa troche za duze i troche za bardzo jak dla mnie czuc srednia droge*delikatne opony a nie zawieszenie*wstawilem stacje multimedialną chinska bo chinska ale jak dla mnie to dobra sprawaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.jezdze po holandi w polsce przejezdzilem tylko miesiac tym autem reszte tuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ogolnie jak dla mnie to auto duze wygodneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do tego bagaznik jest mega pakowny jak na hatchbacka miesci sie w nim sporoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. spalanie przy mojej jezdzie to.... ekonomia czyli do 120 na autostradzie to 750 -800 km na baku a tak normalnie od 150 do 220 to 12 litrow oczywiscie benzyna nie mam gazu mowie auto zapakowane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak dla mnie po przejsciu z peugeota 307 to minus gabarety auta jest duze i ciezko sie przestawicGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ALE MOWIAC SZCZERZE TO POLECAM TEGO MONDKAGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-06-2012
Model: Ford Mondeo mk4
Silnik: 2.0 PB
Rocznik: 2007
|
odpowiadajac na wczesniejsze pytania
za dwumase i sprzeglo zaplacilem 3000, profilaktycznie bo autko mialo prawie 150 tys a ze mialem kaske ze sprzedazy starego samochodu to zrobilem to zeby miec kolejne 150 tys spokoju Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. instalke mam stag 300, listwe hana zielone i chyba zawor tomasetto, musialbym dokladnie zobaczyc w papaiery. dla mnie akurat gabaryty to plus, bo jest duze wygodne i mega pakowne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 benzyna st-line
Rocznik: 2019
|
Ja w swoim mam ponad 200 tys a ile jest naprawde niewiem nie sprawdzalem przed zakupem i jak narazie nie mam problemu ze sprzeglem i dwumasem no ale jak ktos ma kase to czemu nie mozna zrobic, martwi mnie tylko pojawienie sie bąbli na guziczkach z nawi niewiem czym jest to spowodowane i czy ja mam tylko taki problem
Ostatnio edytowane przez rafal8967 ; 26-03-2013 o 12:35 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Przeglądałem oferty na allegro i zwróciłem uwagę na skrzynie biegów.
Nie rozumiem dlaczego w niektórych modelach jest 5 a w innych skrzynia jest 6-biegowa? Zależy to od wersji, może wyposażenia? |
|
|
|
#16 |
|
|
pracuję dzisiaj całą noc i widzę, że się wygłupiłem z tą 6-cio biegową skrzynią - ze zmęczenia mam przywidzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A swoją drogą dziwna sprawa, że skrzynia ma 5 biegów..... |
|
|
|
#17 |
|
|
A tak z ciekawości to czy jest ktoś kto nabył MKIV jako nowe i przejechał te 200tyś nie wymieniając dwumasy?
Pytam bo powoli rozglądam się za Mondeo lub S-Max i chciałbym wiedzieć przy jakich przebiegach średnio takie rzeczy się psują. Swoją drogą to trochę FORDA pogięło, żeby koło 2M wkładać wszędzie... |
|
|
|
#18 | |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat: