Cytat:
|
Dobrze się zastanów zanim wybierzesz odpowiednie. Ja na początku miałem własne docięte z kart płatniczych i było git. Potem dociąłem sobie z blaszki z tymi wgłębieniami aby zacięła się na nich zapadka, też było git. Kupiłem sobie komplet (bo nie doczytałem, że trzeba dwa kupić) i było jeszcze lepiej. Ostatnio na innej aukcji dokupiłem drugi komplet, ale inny i niech je ... jasny trafi. Wszedł, zaciął się, ale zamka nie odblokował. Jeszcze to nie w moim samochodzie, ale brata kobiety. Ani w jedną ani w drugą. Godzinę czasu wyciągałem radio. W końcu poszło, ale się guzik trochę podrapał jeden. Musiałem wsadzić w tą samą dziurę jeszcze jeden wyjmak, aby trochę mocniej odciągnął tą zapadkę i poszło.
Pilnik ma ten plus, że wsadzisz i wyjmiesz. Tego bez wyjęcia radia ciężko wyjąć jak już wsadzisz.
|
Dodam, że oprócz pilników (4szt się znalazły) zastosowałem skrobaczkę do szyb
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., taki trójkąt, wcisnąłem pilniczki, podważyłem skrobaczką i ładnie wyszło, także nie muszę kupować kluczyków. Przy okazji przeczyściłem wentylatorek od czujnika temperatury od climatronik-a, niestety jak terkotał, tak terkocze.