![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Imię: rafał
Model: galaxy mk2
Silnik: 1,9 tdi
Rocznik: 2000
|
w ktorych miejscach sa ukryte nr vin bo napewno sa jakies pochowane oprucz tych co sprawdza na przegladzie
cisnienie tez mam na prawym slupku naklejka ze dzieci nie wolno wozic tylem do jazdy na przednim fotelu jest na klapce przeciw slonecznej po prawej stronie |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomek
Model: Galaxy
Silnik: 1,9 TD
Rocznik: 2004
|
Witaj wojtekn Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chciałem poznać kod lakieru mojego Galaxy MK2, 2004. Czy jeszcze możesz sprawdzić VIN? Podaję - WF0GXXPSSG4C14455 . Kolor jest srebrny ale muszę dokupić drzwi przednie lewe i chciałbym poznać kod lakieru. Nie mogę znaleźć tabliczki po prawej stronie koło kielicha amortyzatora. W stacji diagnostycznej wybili mi tabliczkę zastępczą, bo też nie mogli znaleźć. Będę wdzięczny za info Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012