![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
parktronik dokładany nieoryginalny
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Samochody z korygowanymi licznikami / nieścisłości w dokumentach http://forum.fordclubpolska.org/show...03#post2170503 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Parktronik sam handlarz przyznał że zmieniony bo jest taki który nie tylko dźwiękowo wskazuje, ale też wizualnie ile jest do przeszkody - coś takiego mówił, nie sprawdzałem tego powiem szczerze.
|
|
|
|
#14 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: S-max/QQJ11
Silnik: 2.0 TDCi 185KM/400Nm by Heko /DIG-T
Rocznik: 2009/2016
|
A do przebiegu jak podchodzisz?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Jeśli był kręcony przebieg to i książka serwisowa jest podrobiona, a stąd już tylko krok do tego że bity więc raczej odpuszczę go sobie. Bo jeśli oszukiwany to po coś nie?
|
|
|
|
#16 |
|
|
Witajcie
I wszystko się wyjaśniło drodzy koledzy. Napisałem do serwisu w którym rzekomo był serwisowany od początku do lipca 2013. Dostałem już odpowiedź z tego serwisu z Hagi iż samochód był tam kupiony (jest to też dealer) ale nigdy nie był tam serwisowany. Poniżej oryginalna treść. Tak więc wiadomo już co sądzić o tym aucie! Dear sir, We did deliver the Ford S-Max when it was new, but it did not get any service here at our company in the hague. Met vriendelijke groet, Ardea Auto B.V. Geoffrey Schluter Service adviseur Bezoekadres: Mercuriusweg 9, 2516 AW Den Haag Postadres: Postbus 56, 2600 AB Delft T 070-3041482 F 070-3041459 geoffrey.schluter@ardeaauto.nl www.ardeaauto.nl KvK Rotterdam 23022016 |
|
|
|
#17 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-05-2011
Model: Fordy
Silnik: różne
Rocznik: różne
|
Bez urazy kolego ale czego się spodziewałeś za 36tys PLN?
Auto takie jak w opisie czyli 2009/2010r z przebiegiem ok 130tys km w Polsce powinno kosztować ok 50 tys. PLN Mam w tej chwili coś takiego: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] I uwierz mi kokosów na tym nie mam.
|
|
|
#18 |
|
|
Szprytny -> Staram się wierzyć w uczciwość ludzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No ciekawe ten Twój ma navi i xenony to za zwiększeniem wartości, natomiast słabszy silnik bo widzę że 125 KM.
Zdaję sobie sprawę z tego że cena przyzwoita ale zdarzają się takie. Zresztą jak powiedziałem handlarzowi co i jak to stwierdził że auto było tanie to wziął od Turka... więcej nie ma co dodawać co ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: A możecie mi sprawdzić to auto? Co o nim myślicie? http://otomoto.pl/ford-s-max-1-8-tdc...C32301940.html VIN - WF0SXXGBWS9U41931 Pozdrawiam Darek Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 05-03-2014 o 13:35 |
|
|
|
#19 |
|
|
Pojedź zobacz najpierw auto. Jak jeździ i czy jest bezwypadkowe. Czy nie miało jakiegoś konkretnego dzwona. Czy silnik ładnie pracuje, czy nie kopci. Przebieg jak dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem bo to auto ma pewnie z 260-280 tyś ale w trasach robione na porządnych autostradach. Tak jak kolega wyżej napisał - czego oczekujesz za 35 tyś? Igła bezwypadkowa z takim przebiegiem to minimum 50 tyś. Ludzie chcą 130 tyś to tyle jest i taka jest prawda. Sami to nakręcacie.
|
|
|
|
#20 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Tak jak myślałem, auto z NL, możesz do mnie zadzwonić to Ci objaśnię te "dodanie kosztów rejestracji" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolejny z Belgii. Szukasz czegoś czego nie ma, czyli auta z małym przebiegiem, prawdziwym oczywiście i z nieprawdziwą ceną za takie auto Masz tutaj przykład cen w NL [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] w D [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] możliwości jest parę zaczynając od dużego przebiegu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ...dużego przebiegu, odliczeniu BPM [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] małego przebiegu ale odliczeniu BPM i diabli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiedzą czego jeszcze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 05-03-2014 o 03:57 |
|
|
|