![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::expert
![]() Imię: Kuba
Model: Fiesta mk4 i pół/Fusion FL/ Focus mk3.0/ Fiesta mk7
Silnik: 1.3/1.4 Duratec/ 1.6 TDCI/ 1,25
Rocznik: 2000/2006/2011/2010
|
Ja również nie mogę powiedzieć złego słowa na radio sony(II generacji) - wygląda i gra rewelacyjnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Seba
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 130km -GHIA Peugeot 308 1.6
Rocznik: 2004
|
Nie twierdzę że radyjko jest złe, bo super gra. Ale jak dla mnie to zle wygląda w mk3. Rzecz gustu.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Czesław
Model: Kuga
Silnik: TDCi2,0 163KM
Rocznik: 2010
|
Cześć Arturek,
Podobała mi się twoja riposta!! Jak masz jakiś pomysł na zagospodarowanie mojego sprzętu to jestem chętny. W zestawie z Sony cd1 jest Parrot MKi9200 i okablowanie. Radio jest 2din a ramką ma rozmiar 23x12cm. Fotki mam ale pliki nie przeszły. Czesław Ostatnio edytowane przez Wojslaw ; 05-03-2014 o 17:19 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: mondeo mkIV
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
temat idealnie się odnosi do mojego problemu, więc się podczepię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aktualnie mam w moim mondeo mk3 z 2001r takie radio [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
chciałbym wymienić je na takie z cd [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jak na razie przewalając się przez parę stron odnośnie tych zmian, znalazłem, że podstawowa sprawa to, że skoro mam "gałkowy" 4000 (przycisk od regulacji głośności), to tak samo trzeba szukać "gałkowego". Teraz jak porównywałem tył radia jednego i drugiego to złącze "C" (to środkowe) się różni. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to jest z radia 4000. a to z kolei już z 6000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. te piny w środkowym segmencie inaczej są ułożone. w 4000 widać, że z prawej strony są 3 od góry i 4 od dołu z lewej. Czy przez to, że inne ułożenie jest pinów w 6000, nie daje możliwości jego podłączenia? Trochę zielony w tym jestem póki co jeszcze. Wyglądają, że raczej są to te same wielkości, jeśli chodzi o wielkość radia, czyli teoretycznie powinno pasować. Co o tym myślicie? oczywiście chodzi mi o możliwość podmienienia radia, bez zabawy w szlifowanie, zmienianie konsoli itp itd. Czy to jest możliwe wyciągnięcie jednego i włożenie drugiego? Ostatnio edytowane przez Pavmar ; 20-04-2014 o 20:23 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Nie ma znaczenia czy radio jest na gałkę czy na przyciski, w moim Ambiente - przed Denso, miałem obie wersje i działały bez problemu. Obłożeniem złącza C się nie martw - porównaj, jak już, piny z radia 6000 z wiązką własnego auta = jestem przekonany że masz potrzebną instalcję. Radia sa P&P więc jeżeli decydujesz się na zmianę pomyśl o MP3....
|