![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
która strona jest po niemiecku ?
ta osoba sprawdzi Ci auto [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#12 |
|
|
No część słów na zdjęciu mi wygląda na niemiecki,ale mogę się mylić. Chodzi o zdjęcie tej kartki.
|
|
|
|
#13 |
|
|
poproś tego kolegę o sprawdzenie auta, możesz się powołać na znajomość ze mną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#14 |
|
|
Chodzi o użytkownika tradelux ? Bo najpierw musiałam się tam zalogować,żeby zobaczyć i przekierowało mnie na jego wątek. Tyle,że nie widzę namiarów na niego... Masz może telefon?
I czy po jego sprwdzeniu nie ma już konieczności sprawdzać a ASO lub innym warsztacie? Ostatnio edytowane przez asi123 ; 15-05-2014 o 09:58 Powód: upss widzę telefon.... to tylko chciałam potwierdzić czy to ten użytkownik? |
|
|
|
#15 |
|
|
W opisie jest nr tel
|
|
|
|
#16 |
|
|
Dzwoniłam, niestety to już nieaktualne,gość już się tym nie zajmuje, dał mi tel. do swojego brata. Czy też go możesz plecić czy jeszcze ktoś inny w Krakowie jest?
|
|
|
|
#17 |
|
|
a co brat zły, czy za stary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ? Popytam i dam znać
|
|
|
|
#18 |
|
|
Tego nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Umówiłam się na tel. wieczorem co do szczegółów.
Czy po takiej inspekcji kontrola w ASO czy innym warsztacie jest zbędna? Przez tel. gość powiedział,że sprawdza wszystko i nie trzeba jechać do warsztatu, no ale przecież na kanał go nie weźmie... Jeszcze się zastanawiam co do tej ceny? Gdyby przebieg się potwierdził (dzwoniłam do ASO i powiedzieli,że jak będzie właściciel to mogą go sprawdzić po numerze VIN) to czy ta cena 25k jest adekwatna? Co z tą szybą? Ktoś mógłby jeszcze coś napisać na ten temat? |
|
|
|
#19 | ||
|
|
Cytat:
co do przebiegu napis do wojtekn , może pomoże choć uważam że przebieg to najmniejszy problem tego auta. Bump: Cytat:
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Ja nie bardzo się orientuję, ale co jest nie tak z autami z Belgii?
Czy chodzi o tą niejaność sytuacji,że powiedział,że z Niemiec a jest z Belgii? Ostatnio edytowane przez asi123 ; 15-05-2014 o 15:22 |
|