![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
Czyli nie myliłem się - seria 60 czyli Titanium - a przód od trenda.
Wg VIN: Główne funkcje Data produkcji: 20.08.2008 Model pojazdu: Mondeo 2007- Typ nadwozia: 5-Drzwiowy Sedan Wersja: Seria 60 Silnik: 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW Przekładnia: 6-bieg. przekł. autom. - AWF21 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Emisja spalin poziom IV + DPF Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"PL" Lakier: Hypnotic Silver Materiał we wnętrzu: New York / Ebony
|
|
|
#12 |
|
|
Tak, Kolega miał rację. Nie wiem jak sprawa tej kierownicy, ale ciężko po zdjęciach decydować czy faktycznie jest z nią coś nie tak.
Natomiast zagadką jest zmieniona dolna atrapa wlotu powietrza- skoro uszkodzony był jak na zdjęciach to czemu ją zmieniono? Oczywiście komisant nie ma więcej zdjęć ze stanu po wypadku (a zdjęcie całego przodu mogło by zaskoczyć!). Auto jak dla mnie zdecydowanie do ominięcia, wolę dopłacić za coś pewniejszego nawet ceną wyższego przebiegu czy słabszego wyposażenia!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-04-2010
Model: Clio III,Mondeo Mk4
Silnik: Benzyna,2.0 Tdci 140KM
Rocznik: 2006,2009
|
Witam dowiadywałem się na temat tego auta jakieś 2 miesiące temu wojtekn potwierdził przebieg, komis potwierdził, że auto było uderzone z przodu i z tyłu są na to zdjęcia i podobno naprawione w aso, lecz nie doczekałem się ich na maila więc stwierdziłem że to musiało być coś poważnego i odpuściłem....
|
|
|
|