![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 19-05-2014
Model: Inny
Silnik: Inny
Rocznik: 2000
|
![]()
Dzięki za porady.
TSRules - wiesz może pod jaką nazwą szukać tego zamiennika z tworzywa? moto-zakup - co masz na myśli pisząc żeby nie dać się namówić na przejścia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ford::average
![]() Imię: Roman
Model: transit spalanie 6,8/100 jazda mieszana
Silnik: 2,5D
Rocznik: 1998
|
![]()
Ten samochód będzie drogo kosztował bo widać czubek góry lodowej a nie widać tego co przykryte czyli podłogi, podłużnic i innych elementów.Jak nie było robione na bieżąco to pozbył bym się tego kłopotu póki bym dostał dobrom cenę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-04-2010
Model: Clio III,Mondeo Mk4
Silnik: Benzyna,2.0 Tdci 140KM
Rocznik: 2006,2009
|
![]()
Ja za konserwację w swoim Focusie 2001 zapłaciłem 1200zł i wydaje mi się to cena adekwatna bo miałem oferty za 500 i za 600 ale zdecydowałem się na gościa(brat szwagra) który ma bardzo dobre opinie i na swoją konserwację czekałem 4 miesiące, takie ma terminy i robi na najlepszych materiałach. Robiłem też górne blachy: przednie drzwi, progi, błotniki i kupywałem używane drzwi przednie po 100 za sztukę oraz błotnik przedni wszystko z włoch gdzie nie było ani grama rdzy. całość z częściami i materiałem 1700 zł ale to już u innego znajomego blacharza. Rdzę trzeba eliminować bo później będzie tylko gorzej ja wyeliminowałem wszystkie ogniska gdzie tylko widziałem nie chciałem odwlekać interwencji na żadnym z ognisk rudej.
|
![]() |
![]() |