![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | ||
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-07-2010
Model: Kuga II
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2018
|
Kierba, wymagasz nie wiadomo czego od sprzedającego a sam walisz gafy jak nowicjusz. Jak można bez znajomości vinu gnać 600km po auto.
Dla mnie 136 a 140 to różnica, tak samo wiem o co pytać przez telefon. Dla wielu moich znajomych to nie takie wcale oczywiste. Wszyscy są oszustami? |
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Cytat:
Bo ileż można okłamywać ludzi Ale z drugiej strony ..... Bump: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Zibi
Model: Mondeo mk4 powershift
Silnik: 2.0 tdci 163ps
Rocznik: 2014
|
Sprzedając focusa jako bezwypadkowy (bo był) z oryginalnym lakierem, dowiedziałem sie od kupującego (po sprawdzeniu czujnikiem), że był powtórnie lakierowany i cieniowany lewy bok. Drążąc dalej temat, po telefonach do salonu forda i pierwszego właściciela, okazało się, że samochód miał skazy na lakierze i był malowany powtórnie w fabryce. Pytanie czy byłem oszustem czy nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Inny problem, że mając nawet wszystkie papiery i faktury z polskiego salonu, jest kupujący, który po nastoletnim samochodzie, spodziewa się funkiel nówki z salonu... Nie mówię, że tak było w tym przypadku, ale miałem kupującego, który przystrzelił się do wgniotek i drobnych rys na lakierze (fura miała 7 lat). Podsumowując, nie jechał bym 400km, aby obejrzeć furę w realu, bez kompletu informacji (VIN skany faktur z salonu, przeglądy). A przynajmniej, nie wylewał bym żalów na forum...
Ostatnio edytowane przez Byniek73 ; 31-10-2014 o 09:37 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
Co do cen i stanu autek w polsce wystarczy luknąć w dział korygowane i można sobie szybko odpowiedzieć skąd się biorą ceny autek u nas...
|
|
|
|