![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 29-10-2014
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2009
|
Zadałem mu kilka szybkich i konkretnych pytań o formę sprzedaży i lakier. Zobaczymy co odpowie i w zależności od tego podejmę decyzję co do dalszych ruchów.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 29-10-2014
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2009
|
Dostałem taką odp:
auto było przywiezione na kołach , oglądając auto nie zauważyłem żeby coś było robione , można przeprowadzić sprawdzenie powłoki lakieru . wszystkie szyby są oryginalne i tak samo oznaczone ze szczegółowej dokumentacji jest ostatnia faktura z serwisu widoczna na ostatnim zdjęciu na kwotę 556,68 euro a na niej wyszczególniona jest - inspekcja - wymiana oleju , wymiana filtra - filtr przeciwpyłkowy - płyn hamulcowy - 2x tarcze hamulcowe - klocki hamulcowe umowa kupna sprzedaży pomiędzy mną a Panem nie żadnym niemcem , faktury nie mogę wystawić ponieważ nie prowadzę dg , zalecam przyjechanie z własnym miernikiem żeby nie było nie domówień , do ceny należy doliczyć opłaty w kwocie 1500 zł ( akcyza , zwolnienie z vatu , recykling , tlumaczenie ) Nasunęło mi się jeszcze pytanie co do przednich reflektorów. Czy to normalne, że są w środku częściowo czarne, bo generalnie z tego co widzę to raczej w większości są całe srebrne??? Ostatnio edytowane przez Boxster ; 03-11-2014 o 21:44 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Imię: Ernest
Model: VW GOLF
Silnik: 1.6 TDI (105KM)
Rocznik: 2011
|
Są czarne i są srebrne. Ja w swoim aucie miałem własnie te czarne.
Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 04-11-2014 o 08:03 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: MK2
Silnik: 1.6 Ti-VCT115KM
Rocznik: 2005
|
Czegoś nie rozumiem - jak to umowa z nim skoro faktury nie wystawia i musisz opłaty porobić?Koleś coś kręci.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)