![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-09-2013
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2006
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Tak
|
|
|
#13 |
|
|
okaże się w poniedziałek jestem umówiony.
swoją drogą to ciekawe, że Ford nie dał takiej opcji, koszt raczej niewielki jak nie znikomy biorąc pod uwagę, że nie trzeba nic dodatkowego dokładać. nie rozumiem polityki Forda w tej kwestii trzeba było dopłacić za komputer pokładowy i dodatkowo za chwilówkę czy jak to było w rzeczywistości. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
chwilówka aktywowana bezproblemowo. okazało się, że była także trzeba było ja odblokować. po pracy będę testować jak wygląda spalanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo
Silnik: 3.0 ST220
Rocznik: 2002
|
Gdzie aktywowana?
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Cytat:
gdzie i ile? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#17 |
|
|
u gościa u którego zawsze robię autko PAT-MOT. Od razu powiem, że jak z nim gadałem to nie wiedział jak to uruchomić bo nigdy tego nie robił, ale powiedział, że skontaktuje i podpyta się syna bo pamięta, że też z tą chwilówką walczył w swoim mk3. Synek podjechał 10 minut i chwilówka była. jak pytałem gościa to mówił, że on by sam tego nie zrobił bo to dla niego zbyt dużo informatycznego rzeźbienia w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tak czy siak działa choć teraz zastanawiam się po co mi jest jak patrze ile pokazuje na mieście od 8 l -25l a czasem nawet więcej. A kosztowało mnie to 50 zł. A powiedzcie gdzie w szczecinie podjechać na zbieżność gdzie najlepiej i niedrogo???
Ostatnio edytowane przez krismk3 ; 08-12-2014 o 17:11 |
|
|
|