![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 | |
ford::amateur
![]() Imię: Rafał
Model: C-MAX
Silnik: 1.8
Rocznik: 2007
|
![]() Cytat:
i mam dokładnie tak jak opisałeś (a wcześniej jak pisałem też ja). Telefon nr 2 zawsze muszę łączyć ręcznie, do tego jeśli oba są na pokładzie - aktywny jest tylko jeden. Jak ktoś dzwoni na Tel nr 2- zostaje rozmawiać przez słuchawkę :| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
1) Koledzy mnie sprowokowali do sprawdzenia i oto moje spostrzeżenia a) sparowane 2 telefony: "A" oraz "B" b) telefon "A" ustawiony jako główny - gdy jadą oba telefony, to sparowany jest domyślny, czyli "A" - gdy jedzie tylko "B", to nie trzeba nic zmieniać w ustawieniach i sam się loguje 2) Opcja logowania bez potwierdzenia -zależy od telefonu - z 2 Nokii, jedna ma, a druga nie ma tej opcjie ALE i tak się logują - znajomej parowałem smartfon w Fieście i w smartfonie była ta opcja => była w innym miejscu ALE trzeba bylo zaznaczyć => wtedy telefon logował się bez potwierdzenia 3) Odnośnie logowania tylko jednego telefonu => jak dla mnie sprawa oczywista - zestaw głośnomówiący jest dla kierowcy - pasażer może rozmawiać trzymając telefon w ręce - jeśli razem jeżdżą dwie osoby, to jako domyślny ustawiam telefon osoby która częściej prowadzi (w sytuacji gdy jadą obie osoby) pozdrawiam Arturek
![]() |
#13 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-09-2014
Model: c-max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2007
|
![]()
U mnie Z1 compact i LG L5 niestety ręcznie trzeba przemieniać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
qrcze - ta sama sytuacja z Nokia 925 oraz Iphone4s. Również muszę ręcznie przestawiać aktywny telefon. Prócz sparowanych telefonów mam zapisane w audio ford "cordles phone" - nie wiem co to jest.
|
![]() |
![]() |