![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: OOOO A6
Silnik: V6
Rocznik: Adekwatny do wieku
|
Na pw wyjaśniłem wszystko, bo sam nie zwróciłem uwagi na to, że to 90KM.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Karol
Model: .
Silnik: 2.4
Rocznik: .
|
Witam,
w moim Fordzie zaczeły sie dziac różne rzeczy gasł, dławił sie, nie dał sie uruchamiac.. (po odczekaniu chwili czasu zapalal, Lecz daleko niedało sie pojechac) czytałem wiele watków tutaj lecz nie znalazlem odpowiedzi na swoj problmem Co zrobilem do tej pory: przegladniete wszystkie bezpieczniki/ przekazniki które mogłby by miec zwiazek. miedzyinnymi: 23,27, Przekaznik pod akumulatorem, przekaznik w skrzynce pod maska. I na bezpieczniku 23 wgl nie ma Napiecia jak i na wtyczce pod kanapa(kable czarny i zielono-brązowy) jak i przy samej pompie pomocniczej. Auto po Nocy odpala normalnie.. lecz nie mam pewnosci ze dojade gdzie kolwiek. Jako Bonus.. mam jeszcze nagle wyłączające sie zegary(zostaje samo podswietlenie) przy tym radio trzeszczy, tak jakby kompletnie stracił Turbo... ale to jest nie połączone z tym gaśnięciem czy muleniem.. tak samo z siebie od czasu do czasu odwali. Wyłacze auto, przekrece spowrotem (efekt subaru, wszystkie Wskazówki na MAX i spowrotem i juz działa normalnie do nastepnego uwiędniecia wskazówek)... Prosze O pomoc |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-05-2015
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2002
|
Mam pytanie , czy w Mondeo MK3 2,0 TDDI jest jakaś pompka w zbiorniku paliwa ? Z tego co doczytałem jest tylko pompka zewnętrzna . U mnie po przekręceniu zapłonu nie ma żadnych odgłosów. Czy ta zewnętrzna pompka powinna wydawać jakieś odgłosy po przekręceniu zapłonu ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 07-10-2004
Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
|
nie ma, tylko zewnętrzna. nie musi być jej słychać.
|