![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 10-12-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 2.0
Rocznik: 2001
|
Sprawdź opony. Wczoraj miałem to samo. Przy niskich prędkościach było ok. W miarę przyśpieszania czuć było coraz mocniejsze drżenie. Przy 100km/h nie dało się jechać. Dzisiaj zmieniałem opony, i okazało się, że jedna zimowa z tyłu była pęknięta w jednym miejscu i wybrzuszenie się zrobiło... Ale oczywiście mechanik co pierwsze to już chciał połowę zawieszenia wymieniać :-)
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
U mnie krzywa felga prawego przedniego koła drży tak od 50-60km/h, im szybciej tym bardziej, czuć drgania tak w okolicy drzwi/słupka. Drży też mocniej, gdy prawe koło jest mocniej obciążone, np. podczas jazdy po zakręcie. Dobrze, że to stalowa zimówka, zaraz zrzucę, wrzucę letnie alu i pozbędę się drgań Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Xperia Z1 tap tap
|