![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 06-08-2015
Model: Escape/Kuga Titanium 4x4
Silnik: 1,6 182KM
Rocznik: 2015
|
Tedi_k czemu z góry zakładasz, że jestem pewny siebieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przecież dołożenie wiązki i czujników nie jest aż tak strasznie trudne. Jeśli ktoś już to robił i posłuży dobrą radą to nie widzę w tym nic skomplikowanego. Na innych forach ludzie dokładają klimatyzację do aut czy webasto i tam jeden drugiemu pomaga a tu widzę, że większość z was potrafi tylko zniechęcić lub nie wierzy w nowego użytkownika forumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Z kodowaniem ksenonów zapewne wybiorę się do kogoś kto się na tym zna, ale wszystkie części jak uda mi się uzbierać będę chciał założyć sam, mam nadzieje, że koszta mnie nie zabijąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Tak mam Kugę Mk2 ale o 2,5 jeszcze nie słyszałemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|