![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Wątek na temat joysticka - niestety, zdjęcia wygasły (w Mondeo jest taki sam joystick jak w Focusie, Fieście i Fusionie - mam na mysli joystick z boku kolumny kierownicy) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michal
Model: Ford Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2000
|
Witajcie
Posiadam Forda Focusa z 2000 roku z radiem na kasety.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy istnieje możliwość podłączenia radia na MP3 albo z możliwością podłączenia USB? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Tomasz
Model: Ford Focus MK1 Sedan
Silnik: 1.6L Zetec-S
Rocznik: 2002
|
Można podłączyć inne radio tylko przejściówki kabli potrzebujesz i wzmacniacz antenowy jeśli nie ma w radiu
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Artur
Model: Focus MK1
Silnik: 1.8 TDDI
|
@up
Dlaczego powinien być wzmacniacz antenowy? Pytam z ciekawości. @temat Ja mam coś tego typu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] (to nie reklama, tylko przykładowa aukcja) i działa OK, mam założone radio z USB i AUX Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten schowek jest fajny, bo można np. telefon położyć |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::average
![]() Imię: Adam
Model: Focus
Silnik: 1.6 benzyna/LPG
|
Sam włożyłem tam pioneera. I polecam takie rozwiązanie bez dwóch zdań. Radio o wiele czulsze, lepsze pod względem jakości dźwięku (słychać to nawet na tych fordowskich głośnikach) i przede wszystkim odtwarza wszystkie współczesne formaty np: flac. Ogromna możliwość konfiguracji radia pod własne preferencje dźwiękowe. Nowoczesny styl radia troszkę podrasowuje starego MK1. Półeczka pod radiem świetnie się nadaje np. na telefon...
Ostatnio edytowane przez DiscoLED ; 18-07-2017 o 14:17 |
|
|
|