![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::expert
![]() Imię: Krzysztof
Model: fokus Mk2 FL byl i milo wspominam ; focus Mk3
Silnik: 1.6tdci 109Ps ; 1.6 tdci 115Ps
Rocznik: 2008 ; 2014
|
to tu powinno rozwiac twoje watpliwosci nawet z usb [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Oczywiście, rozwiało w stopniu 0,0%. Nie o tym jest przecież mowa, tylko o sprzęcie montowanym fabrycznie.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
|
Gdyby nie te guziki, to bym zaproponował jednak wymianę panelu na srebrny.
Zgra Ci się z ramką (jak masz taką jak na zdjęciu pierwszym) i nie będzie wyglądać jak przełożone z innego auta.
|
|
|
#14 |
|
Zablokowany
|
Nie, to nie ma sensu. Srebrny jest nietrwały, to po co pozbywać się lepszego na rzecz gorszego? Przecież można pooglądać jak farba masowo odpada z niego, zaczynając od miejsc z napisami/ikonkami.
Najlepsza opcja to zostawić obecny panel i wstawić sony mp3. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
|
Kupowałem swoje auto, miało 5lat, srebrny panel i śladu zużycia nie było widać. To szare radio jeszcze ujdzie, ale ciemny panel do srebrnej ramki pasuje jak pięść do nosa.
|
|
|
#16 |
|
Zablokowany
|
A teraz? Pokaż zdjęcie makro, to ocenimy.
Koledze potrzeba panelu z takiego mondeo: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michal
Model: Focus Mk2, Mondeo Mk4
Silnik: 1.6 115KM
Rocznik: 2008, 2009
|
Cytat:
Pogrzebałem trochę w necie i jednak jest sporo Focusów z takimi wersjami kolorystycznymi radia i climatronika, np: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (Zdjęcia w większości z mobile.de) Założyłem póki co ten środkowy panel ze srebrnymi błyszczącymi pokrętłami, pasuje chociaż do srebrnej ramki radia i będę myślał o Sony, takim z usb i bluetooth. Chociaż muszę przyznać, że to moje 6000CD nie gra wcale tak źle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten climatronic z Mondeo, który mam też znowu nie jest idealny bo nie wiem czy to dobrze widać na zdjęciu-pokrętła są matowo srebrne, nie błyszczące jak ramka w 6000CD i ma inne mocowania. Przypuszczam, że i do Mondeo wychodziło kilka wersji,również taka z błyszczącymi pokrętłami. Tak btw-niezły mętlik Ford zrobił z tymi panelami. Ostatnio edytowane przez michk ; 23-02-2016 o 17:15 Powód: dop |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zablokowany