Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 27-02-2016, 18:41   #11
Piotrek344
ford::average

Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1997/163KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Mondeo IV lift

Kol ja kupujesz auto POLEASINGOWE czy POFLOTOWE to żądaj (do sprawdzenia) nr vin i historię serwisu! zadnej łaski nie zrobią jak CI dadzą historię ja kupiłem takie auto i mam. to są auta które MUSZĄ mieć przeglądy i bedziesz widział co w takim aucie było robione i przy jakich km (ja mam nawet zaznaczone wymianę wycieraczek) Poza tym taka historia powie Ci więcej jak Vin np jak auto było używane...

Piotrek344 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-02-2016, 22:17   #12
Alex
ford::amateur

Model: A3
Silnik: 1.9
Rocznik: 2004

Auto wygląda bardzo fajnie i jest świetnie wyposażone - badaj je (Sławek już Ci pisał, że przebieg ok, vin masz, w książce masz napisane gdzie był serwisowany, zawsze możesz w Warszawie jakieś aso odwiedzić) i koniecznie pochwal się wynikiem na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Alex jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-02-2016, 13:00   #13
selevan

Sprawdzaj kto sprzedaje, jak widzisz na mobile.de niezbyt niemiecko brzmiące nazwisko to się spodziewaj że będą chcieli Cię przekręcić. Chociaż niemcy też potrafią oszukiwać, nawet jakis salon BMW bodajże w Baden-Baden cofał liczniki aut z "premium select".
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-02-2016, 13:02   #14
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5

Cytat:
Napisał selevan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nawet jakis salon BMW bodajże w Baden-Baden cofał liczniki aut z "premium select".
i wielu innych dealerów, komisów w D robi podobnie
Stary 28-02-2016, 13:13   #15
slawek-kali
ford::expert

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025

Cytat:
Napisał selevan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
niezbyt niemiecko brzmiące nazwisko
Oj te stereotypy.. Pewne jest jedno jak widzisz plac w Berlinie to daj sobie spokoj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wielu juz jechalo i nic nie kupili, lub kupili gdzies po drodze.
slawek-kali jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-02-2016, 16:29   #16
espaniak
ford::amateur

Model: E
Silnik: 2.8
Rocznik: 00

Cytat:
Napisał Piotrek344 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kol ja kupujesz auto POLEASINGOWE czy POFLOTOWE to żądaj..
Dobrze prawisz kolego.
Cytat:
Napisał Alex Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto wygląda bardzo fajnie i jest świetnie wyposażone - badaj je...
A czy jest tu na forum jakis znawca forda z wawy? Chetnie zaplace za obadanie go zanim pojade 500km po niego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
espaniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania