![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-01-2014
Model: ford
Silnik: diesel
Rocznik: 2011
|
zdecydowanie warto kupić w [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - ja właśnie tam kupuję klocki hamulcowe i nie mogę narzekać. Profesjonalne doradztwo i obsługa, warto sprawdzić.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Arek
Model: Mondeo ST
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 2001
|
Ja osobiście kupuje klocki na tej stronce [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] od kiedy znalazłem ich przez przypadek w wyszukiwarce. Udało mi się kupić klocki BOSCH w takiej cenie co w sklepie w Płocku powiedzieli, że oni nawet po tyle nie kupują. Zadzwoniłem do nich czy to nie jest jakaś pomyłka ale doradca na infolinii powiedział, że jak najbardziej mogę zamawiać bo mają WIETRZENIE MAGAZYNÓW -27% a ta cena przed rabatem to była i tak już dosyć niska.
Ta cena to jedna sprawa ale zabezpieczenie paczki to już przesadzili Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. paczką kurier może rzucać cały dzień a i tak się nic nie stanie zastosowali to samo co w firmie w której pracuje wypełniacz paczek FATPAK zawsze chciałem dostać paczkę tak zapakowaną jak ja pakuje dla naszych klientów i udało się. POLECAM SKLEP teraz mam zamiar kupić u nich zderzak i błotnik ciekawe jak to zapakują Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|