![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-12-2011
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
Wszystko super tylko u mnie wchodzi w grę raczej zakup wyłącznie z polski ponieważ ja chcę wpłacić 30 - 35k w gotówce, resztę chcę sfinansować w innej formie, np leasing, kredyt. Jak kupuję samochód z polskiego salonu to większość firm oferuje takie formy finansowania uproszczone do minimum. W przypadku samochodu sprowadzanego muszę brać normalny kredyt gdzie jak już się zorientowałem, odsetki są zdecydowanie wyższe. Kredyt/leasing oferowany np przez Auto plazę jest zdecydowanie korzystniejszy niż np kredyt który chciałbym wziąć u siebie w banku. Nie wiem jak to możliwe ale odsetki przy kredycie bankowym są ponad 2 razy większe niż te przy kredycie który daje mi dealer.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Zgadza sie, jedyne wyjscie to kupno w PL.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
To znaczy wyjścia są dwa bo oczywiście mogę dobrać kredyt do pełnej kwoty ale jest różnica jak np zapłacę ~2000zł odsetek przy okresie 3 letnim (tylko mniej więcej wychodzi mi przy ofercie finansowania jaką dała mi Auto plaza) a prawie 7000zł przy kredycie bankowym.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
a takie coś ? sam użytkuję 508 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 29-05-2016 o 15:17 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Tylko to niestety sedan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Brałem pod uwagę 508. Nie chcę kupować kombi a liftback to idealna alternatywa pomiędzy kombi a sedanem. Kupuję drugi samochód przede wszystkim dla pojemniejszego bagażnika, który jest praktyczny i łatwy w załadunku. To dla mnie priorytet a mondeo w liftbacku to chyba (przynajmniej dla mnie) wzór w tym segmencie.
|
|
|
|