![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
patrząc na Niemieckie strony to te auta kosztują o wiele więcej. Gdzieś jakiś haczyk może być
|
|
|
|
#13 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010
|
Do ceny należy doliczyć jeszcze opłaty - nie wiem, strzelam: 3000zł?
Z rozmowy wynikało, że auto rok do roku robiło 9-10 tys. km. Są wszystkie dokumenty typu TUV itd, w dowodzie wpisana osoba prywatna. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] .Pewnie pozostanie ci sprawdzić to auto i może trafiłeś na prawdziwą okazję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Cytat:
Ps. Musial byc niezly dzwon ze taka cena Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
2 razy pytałem, czy lakier fabryka? Ponoć tak. Nawet wszystkie szyby z jednego rocznika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Zaden nieiec nie sprzeda takiego auta w takiej kwocie.. zaden!!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Ale może ten jeden ...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#19 |
|
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
VIN: WF0GXXGBBG8C29773 Wiem, że Płock, że przebieg niski, cena itd. ... Mam blisko, więc stan lakierniczy oceniłbym na miejscu. Pytanie tylko o ewentualnie ten niski przebieg. Car-pass niby jest, próbowałem sprawdzić, ale "krzyczy", że jest starszy niż 4 miesiące. Może jakieś sugestie z Waszej strony? Oprócz wytartego przycisku na panelu klimatyzacji na zdjęciach trudno coś dokładnie ocenić odnośnie zużycia. No ale - zaznaczam raz jeszcze - mam blisko i najwyżej stracę godzinę na dojazd. Mondeo 2,5 Turbo z poprzednich postów muszę - niestety odpuścić. Już byłem umówiony w ASO w Olsztynie na przegląd,ale ostatecznie z przyczyn obiektywnych muszę ograniczyć budżet na zakup auta. Ostatnio edytowane przez kael82 ; 06-08-2016 o 11:51 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Wrzesień 2009 przebieg ok 26 tys.
Jeśli rocznie tyle latał to matematyka mówi co innego niż jedyne 129 tys. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|