![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 21-06-2016
Model: Ford Galaxy
Silnik: 2.0 benzyna+lpg
Rocznik: 2010
|
Oglądałem dwa dni temu dieselka żeby zobaczyć ile w nim miejsca jak się w takim siedzi i jeździ itd. był najbliżej mojego miejsca zamieszkania, ja szukam benzyny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ładnie się prezentuje prowadzi się wygodnie fajnie pracuje zawieszenie jak w moim passacie. Nosi normalne ślady użytkowania lekkie ślady po kamykach na masce pozaprawiane aby nie rdzewiało, lekko przytarty zderzak z tyłu po prawej stronie, brak tego plastiku od wciskania linki przy hamulcu ręcznym, felgi widać że ktoś odświeżał srebrzanką aby ładniej wyglądały te fordowskie niestety pryszczą farbą, opony są dwu letnie tylko że dwie są letnie a dwie zimowe. Po za tymi drobnymi usterkami nie doszukałem się niczego więcej. Autko nie picowane na handel kurz i brud na silniku normalne ślady użytkowania. Prezentuje się bardzo ładnie i myślę że godne uwagi.Chciałem sprawdzić swoje umiejętności... po małych negocjacjach stanęło na 28500 tyś do zapłaty-niestety ja szukam benzyny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
link do [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
![]() Imię: Mietek
Model: Mundeło
Silnik: 2,0 TDCI 115km
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
shl222 aleś podejrzliwy, żadna reklama poprostu oglądałem to auto i myślę że jest godne polecenia sam szukam już 2 miesiąc dla siebie i wiem jak jest ciężko i stąd moja propozycja od tyle ......
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
daj VIN zobaczy się co dalej, bo jego auta mają jakieś małe przebiegi ale może tak trafia
|
|
|
|
#17 |
|
|
U mnie burza i odcięło mnie od świata .... oto vin WF0MXXGBWM7D57997 sprawdzcie co i jak....
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
|
raport autodna.pl.... i warto wiedzieć ile ma np.km. na aukcji aut poleasingowych.
Druga sprawa to powinna być f. VAT 23% wystawiona Bump: Cytat:
" kraj pochodzenia: Niemcy " a faktycznie Holandia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kod:
Numer VIN: WF0MXXGBWM7D57997 Numer rejestracyjny: 79XNKD Data pierwszej rejestracji: 26.07.2007 Kraj zarejestrowania: NL Numer homologacji (TAN): E13*2001/116*0185 Główne funkcje Data produkcji: 29.03.2007 Model pojazdu: S-Max/Galaxy 2006-2015 Typ nadwozia: 5-drzwiowy LMV Wersja: Seria 50 Silnik: 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW Przekładnia: 6-bieg. przekł. ręczn. - MMT6 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Z normš LDT3 Etap IV + DPF Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"NL" Lakier: Sea Grey Metalik Materiał we wnętrzu: Arasia-Lux / Ebony Kliknij, aby zmniejszyć Mniej ważne funkcje Ze standardow drzwiami tylu nadwoz Wyprodukowany W Zakładzie Genk Poziom marketingowy 1 Bez el. uk. stabilizacji toru jazdy Naklejka aplikacji VP Z Centralnym Zamkiem Z Szybami Tylnymi Sterow. Elektr. Szyba ciemna Standard.przedn.szyba-szkło zielone Z ręczn.otwier.oknem tyln.(uchyln.) Z Ogrzewanš Szybš Przedniš Bez ukł. opon jazda bez powietrza Z dwukolorowš tablicš rozdz. Długa konsola górna - typ B Z pelna konsola podlogowa Z przednimi dywanikami podlogowymi Z tylnymi dywanikami podlogowymi Z osłonami przeciwsłonecznymi Z Lamp Przy Lust W Oslonie Przeciw Z Podoewietlanym Lusterkiem Z pokrywš przestrzeni bagażowej Z osłonami przeciwsłon. - 3. rzšd Dod. belk. poprz. bag. dach. z al. Wewn dodatkowe lusterko wsteczne Elektr.Regulowane Lusterko Wsteczne Podw.lus.ster.el/ogrz/z kier/o.pr. Stolik rozkł. z oparcia kierowcy Półka/Stolik - Siedzenie przednie Z ręcznym mech.pochyl.siedz.tylnego Z ręcznie reg. podporš lęd. kier. B. podpory ledzw siedzenia pasazera Z tylnym siedzeniem przesuwnym Ze schowkiem pod siedzeniem kierow. Ze schowkiem pod siedz.- Pas. Drugi Rzad - 3 Pojedyncze Siedzenia Podwój.siedz.w 3.rzędz(obok siebie) Z Elektr. 2-Kier.Reg.Siedz.Kierowcy Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas Elek.ryglow.drzwi z elek.zwalnian. Pilot zdal.ot.drzwi-2 klucz.ruchome Z automat.wycieraczkš szyby przedn. Z Ogrzew. Dyszami Spryskiwaczy Z tyln. pasami bezpiecz.- 2./3.rzšd Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi 6-ram.koł.ze stop.lek.16" x 6.5 Opona 215/60 R16 99V Bez kołpaków kół Nieblokujšce nakrętki kół Z normš LDT3 Etap IV + DPF Z Zawieszeniem Standardowym Klasa obciaz.przedniej sprezyny-H Klasa obciaz.tylnej sprezyny-K Z mechanicznym hamulcem postojowym Z przednimi fotelami kapitańskimi Tylny dod. układ klimatyzacji Z 70-l. zbiornikiem paliwa Z kolem kierownicy wykoncz. skóra Ze Sterowaniem Prędkociš Z dod. nagrzewn. Niskie wersje z analog.zest.wskan. Z komput. pokład. Z ukladem wspomag.przy parkow.tylem Z przedn.ukł.pomocy przy park. Akumulator standardowy Bez dod. odtwarzacza CD Z Antena Na Szybie Tylnej Wyp.podst.CD + Radio AM/FM Pakiet wyposażenia systemu ICE 2 Z 10 Głonikami Bez Zestawu Do Telefonu Z reflektorami halogenowymi Ze wiatł.do czyt. w 2. i 3.rzędzie Z automatycznym wł./wył.reflektorów
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 29-07-2016 o 17:24 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
Jak tak rozszyfrówujemy te auta i same trefne się trafiają to pomału trace nadzieje że coś porządnego można trafić.
|
|
|
|