![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FCP member
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MK5, Kuga MK1
Silnik: 2,0 EcoBlue 150 KM , 2.0 TDCI 136 KM
Rocznik: 2020, 2008
|
auć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kościerzyna , może coś
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
będzie wiedział Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bliżej ma w tamte rejony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#12 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
A czemu tego niemca nie wziales? swoja droga to bylo 80km ode mnie...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-03-2007
Model: Galaxy mk3
Silnik: 2.0 TDCI DW10C
Rocznik: 2011
|
nawet niebede sie rozpisywał czemu bo szkoda mówić określe to sprawami technicznymi poprostu mam pecha jak nie ten to inny
|
|
|
|
#14 |
|
|
Panowie mam takie jeszcze małe pytanie jak jest z częściami do galaxy , ich jakość cena ..Czego unikać lub na tle aut z koncernu VW jak to wygląda finansowo porównując..Bo z tego co już wiem silniki diesla czy ecoboost forda to koszt wtrysków sprzęgieł i dwumas to to samo chyba że się mylę...
|
|
|
|
#15 |
|
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
No panowie co o tym sądzicie i co to za firma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#16 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
cena netto to chyba wiesz ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#17 |
|
|
że znaczy że podatek do tego jeszcze masakra bedzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ogólnie takie coś szukam i troche taniej aby było ..Zreszta dopiero ze szpitala wyszłem i musze polatać po stronach co jest
|
|
|
|
#18 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
ja napisałem o cenie netto tego z Kościerzyny żeby było jasne.
Berlińczyk fajny
|
|
|
|
#19 |
|
|
A teraz zrozumiałem po operacji głowa nie ta ...Tylko że ten z kościerzyny to mi tak smierdzi troche.. Niewiem ale coś nie tego tam jest ,on nawet już niema go w sprzedazy
|
|
|
|
#20 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bartek
Model: S-Max
Silnik: 2.0 EB
Rocznik: 2018
|
Jeśli chodzi o tego z Kościerzyny tu oglądałem go turystycznie na początku tygodnia i ciężko było się czegoś czepić. Co prawda nie jeździłem nim, ale jeśli poważnie się nad nim zastanawiasz to warto przyjrzeć się bliżej.
Ten komis obserwuję od kilku lat, bo spędzam wakacje w pobliżu i zawsze ciekawe auta tam mieli i ci mnie zszokowałi wystrój wnętrza i zachowanie sprzedawców bardziej przypomina to z salonów nowych aut niż z komisów. Oczywiście mogą to być tylko pozory i czujność trzeba zachować tym bardziej wzmożoną. |
|
|
|