![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bartłomiej
Model: FOCUS/FIESTA
Silnik: 2.0ST/1.4
Rocznik: 2014/2007
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Fiesta mk6 Ghia
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Dziś sprawdzałem energicznie i wszedł , dwa razy nacisnąłem to samo wszedł :-) po trasie też za drugim razem bez zgrzytu zobaczymy w górach jak będzie śmigało auto. Gorzej z tym wspomaganiem płyn jest taki dziwny kolorek trochę, nie pieni się pompa dziwnie pracuje wrzucę filmik zaraz .
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Mam też kolejne problemy, woda w bagażniku tak jakby po zamku gdzieś leciało i drugi nie działa czujnik temperatury zew. pokazuje -- znalazłem jakieś przewody obcięte może od niego ? (przód był walony chyba możliwe że coś kombinował ktoś) foto niżej . Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez malek360 ; 07-08-2017 o 19:34 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Rozmawiałem z kolegą i zwrócił moją uwagę na płyn do w wspomagania który jest zielony wyczytałem że jest on przeznaczony tylko do wersji z silnikiem diesla [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i coś takiego zastosowanie:tylko pompy elektryczno-hydrauliczne NIE MIESZAĆ Z CZERWONYM . Moja dziewczyna ma 1.4 16v benzyniaka wychodzi an to że jest zalany zły płyn ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Imię: Jerzy
Model: Fiesta
Silnik: duratec 1,3L Duratec 8V EFI (58PS)
Rocznik: 2006
|
Ja mam Fieste 1.3 z 2006 roku po przebiegu 170.000km i nie mam problemu ze wstecznym biegiem.Czasami nie chce wejsc to wystarczy postawic lewarek na luz puścić sprzęgło i ponownie wcisnąć sprzęgło i bieg wchodzi bez problemu.Zgrzytanie czy trudności z włączeniem wstecznego świadczą o usterce.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|