![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Robert
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2000
|
Dziękuję za dopowiedz. Chyba mogę wykluczyć amortyzator jako winowajcę tego popukiwania. Wyraźnie słychać to w środku. Zresztą amorek to by chyba na nierównościach cały czas było słychać.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-07-2010
Model: focus kombi
Silnik: 1.6 zetec
Rocznik: 2001
|
Gdzie masz zamocowaną gaśnicę? U mnie jest zamocowana w schowku w bagażniku z prawej strony. Ile mnie kosztowało zdrowia ...namierzyć , że to ona puka o budę. Górne mocowanie też potrafi się z czasem wyrobić, dostanie minimalnego luzu i już słychać na budzie.
Ostatnio edytowane przez Marek-B ; 06-08-2017 o 19:57 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Nie mam gaśnicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W Niemieckim kraju nie jest wymagana ! Coś przy rolecie albo przy siedzeniu pukać musi.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Dzisiaj podczas naprawy pękniętego wężyka do spryskiwania tylnej szyby postanowiłem poszukać źródła tego stukania i znalazłem. Puka sobie mocowanie zagłówka o wewnętrzną blachę w prawym siedzeniu na tyle. Normalnie jaja. Aż się uśmiałem jak to znalazłem.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::professional
![]() Imię: Maciej
Model: Ford Mustang GT 2019 EU
Silnik: 5.0L TiVCT Coyote (450KM)
Rocznik: 2019
|
U mnie niestety puka bardziej z pod samochodu.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-07-2010
Model: focus kombi
Silnik: 1.6 zetec
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Rafal
Model: MONDEO MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Odkopuje.
Czy ktoś potrafi mi powiedzieć czy idzie dostać same poduszki amortyzatorow tylnich? Zamiast kupić zestaw kupiłem osobno odbojniki, osłony. Nigdzie nie idzie znaleźć górnych mocowań. Używki które znalazłem nie są w najlepszym stanie. Czy ktoś z was próbował z jakimiś innymi od innych modeli? Z góry dzięki |
|
|
|