Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 06-11-2017, 16:22   #11
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Kupuję Mondeo MK5, prośba o pomoc i poradę!!!

Cytat:
Napisał Kondzio_wawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie nie chcę mieć powypadkowego auta, jeszcze za tyle KASY...
no właśnie ... a wszystkie z zza wody wyglądają przed wyklepaniem podobnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak dobrze sypniesz to swojego ci odsprzedam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak by jednak kolega nie był w stanie sypnąć aż tyle to może lepiej zamiast MK5 wziąć moje wypasione MK4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 06-11-2017, 17:48   #12
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015

to kolega wezmie od ciebie mk4 a ty moje mk5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 06-11-2017, 21:21   #13
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to kolega wezmie od ciebie mk4 a ty moje mk5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekaw jestem czym mogło by mnie zaskoczyć Twoje (czy jakiegolwiek inne ) MK5 abym chciał je w zamian za moje MK4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba że już dodali funkcję "do domu" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 06-11-2017, 21:46   #14
Korchez
ford::average

Model: Mondeo MK5 Titanium Mica Shadow Black
Silnik: 2.0 203 KM EB AT =>240 by Totek2

Cytat:
Nowa Insignia Ci chodzi po głowie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Korchez jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 06-11-2017, 21:56   #15
biner

Cytat:
Napisał Korchez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nowa Insignia Ci chodzi po głowie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie, raczej celowałbym w alfe stelvio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak pomyśle ile musze dołożyć to wybijam sobie ten pomysl z głowy, isia mi się nie podoba. Powiem szczerze ze za rosadne pieniądze nic lepszego i wygodniejszego od mk5 nie ma .
Stary 06-11-2017, 21:59   #16
Korchez

Alfy to trzeba lubić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A Stelvio na żywo na pierwszy rzut oka szału nie robi... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mi się ostatnio spodobał nowy jeep compass. Ale ma malutkie silniki. 170 km w benzynie i dieslu to max. Trochę mało. Za to ful wypas wyszedł mi za 174 tyś. a sprzedawca obiecywał na dzień dobry 8 % rabatu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 06-11-2017, 22:11   #17
biner

Tobie tomasz z racji twojego zawodu cos wyższego by sie przydało.Powiem ci szczerze jakbym chcial cos eco to bym wziął nissana x-traila za 102 kPLN a bardziej cos lepiej wykończonego to może nowe volvo xc60
Stary 06-11-2017, 22:16   #18
Korchez

Właśnie now xc60 też mnie zaciekawiło. A xtrail wydawał mi się zawsze za drogi. co on ma za te 102 tyś?
Stary 06-11-2017, 22:20   #19
biner

160 ps benzyna wyposażenie za ta kasę jest naprawdę w miarę jak chcesz cos więcej to możesz brać tekna ze skorami panoramami itd i z dieslem 177 ps za ok 140 może nawet taniej,zaraz podepne ci linka z ta biedniejsza

Bump: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-x-trail-2-0-177km-4x4-automat-tekna-ID6zfBqC.html
Nie patrz na cenę bo można dużo ugrac

Bump: A ten najlepsza cena do wyposażenia do jazdy wystarczajacyhttps://www.otomoto.pl/oferta/nissan-x-trail-1-6-163m-n-vision-pakiet-bezpieczenstwa-ID6yy2l1.html
Stary 06-11-2017, 22:29   #20
Korchez

Niby nic mu nie brakuje, ładny, zadziorny, ale mnie nie rusza....... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spokojnie szukam sobie auta, przy którym zakłuje mnie w serce.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania