Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Focus
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 27-11-2017, 22:02   #11
totek2
FCP member

Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: RCM - świeci mi się kontrolka od poduszki powietrznej

Ja jakimś wielkim fanem kolegi @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] nie jestem (sorry Ted Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) ale muszę przyznać mu rację. Wykopałeś jakiegoś starego elma to nie spodziewaj się że ktoś jeszcze pamięta jak te ekrany wyglądały.

Stary 27-11-2017, 22:04   #12
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
Napisał totek2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...ktoś jeszcze pamięta jak te ekrany wyglądały.
Ja pamiętam, tylko kolega nie zechciał się pochwalić na początku a do głowy mi nie przyszło, że ktoś jeszcze może używać ELMconfig w wersji 0.1.x z 2013 roku... Przecież on "zarzynał" auta...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze puentuje ze spokojem "naprawiłem problem"... Gratuluję "inteligencji inaczej"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 27-11-2017 o 22:16
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-11-2017, 05:41   #13
tbs
ford::beginner

Model: Focus mk2
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2005

Pokazałem ci tylko że taki wersja istnieje. A ty dalej próbujesz pokazać że masz rację. Chłopie po imieniu domyślam się że masz już parę wiosen za sobą, a zachowujesz się jak ten twój bohater od gier do którego mnie tak przyrownujesz. Brak konstruktywnej dyskusji,wszystko nacechowane złością i na każdym kroku pokazywanie "jestem mądry i wiem coś czego ty nie wiesz to jesteś głupi". Naprawdę jesteś taki na codzień czy w internecie próbujesz pokazać jaki to z ciebie kozak? Bez sensu jest leczenie ukrytych problemów podnoszeniem swojego ego na forum do osoby której nawet nie znasz i oceniasz po jednym temacie.
tbs jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-11-2017, 12:43   #14
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
Pokazałem ci tylko że taki wersja istnieje. ...
Umiejętność "odwracania w kota ogonem" ćwiczysz na codzień czy tylko w Internecie?
Czy z faktu, że pokażę Ci zrzut ekranu Windowsów 3.1 cokolwiek będzie wynikało dla dyskusji o funkcjonalności Windowsów dzisiaj?
Wszytkie wersje ELMconfiga począwszy od 0.2.10c z 10 września 2013r. mają ładowanie konfiguracji fabrycznej (As Built) do modułów. Przed nią było dokładnie 10 wersji, które tej funkcji nie miały - i z tego dokładnie nic nie wynika, bo o nich nie pamięta nikt poważnie używający ELMconfiga.
Do normalnego pobrania dostępna jest jedynie ostatnia wersja [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] .
Znalezienie jakichkolwiek wersji archiwalnych - nie mówiąc już o prehistorycznych - jest praktycznie niemożliwe, jeśli ich się nie archiwizowało na bieżąco. A jeśli się archiwizowało - to od "prawie zawsze" z tej samej strony www autora.

Cytat:
...
Ps. A "Load from AS-Built" to nie ten program geniuszu, ale ty to pewnie wiesz tylko tak specjalnie napisałeś
No więc jak to jest - nie zauważasz podstawowych funkcji programu, czy uprawiasz totalną amatorszczyznę i używasz - nie sprawdziwszy w necie co jest aktualne - badziewnego softu dawno przeterminowanego?

No to jaką wersją w końcu "naprawiłeś swój błąd mylącego się człowiek"? I jaką dajesz gwarancję, że w ogóle rozumiałeś co robisz w tym RCM w kontekście dyskusji o wersjach ELMconfiga? RCM to ostatni z modułów do jakiego powinni zaglądać amatorzy...

Który z nas nie umie się przyznać do błędu i powinien raczej zająć się zabawą w packmana? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 28-11-2017 o 13:04
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania